Ruotsalaisten sisustusbloggareiden tappelua värikoodeista

13. maaliskuuta 2015

Tikkurilan värikartta

Perjantai, minun Maanantai! Työt kutsuvat! Ennen sitä avaan hiukan erästä aihetta, josta tulen tänä viikonloppuna kirjoittelemaan, nimittäin sisustusbloggareiden kinaa värikoodeista. Sinä, joka osaat ruotsinkieltä, voit lukea ANNA-LENAN POSTAUKSEN AIHEESTA, TÄÄLLÄ! Kyseisen postauksen linkkien kautta pääset ruotsalaisten bloggareiden kirjoituksiin aiheesta. Voisiko tällaista olla myös meillä suomessa? Kuka on ensimmäinen jonkun tietyn värin kanssa? Kerronko valitsemani värikoodin lukijalleni, joka haluaa sen tietää? 
Sisustusmaailmassa puhutaan myös, että valkoinen koti on nyt "out". Mikä on "in" ja mikä on "out"?  Mikä on "rumaa", mikä "kaunista"? Tähän aiheeseen palaan viikonloppuna! Jo nyt voit keskustella aiheesta tämän postauksen kommenttikentässä, jos mielipiteesi ovat valmiit. Omat näkemykseni näistä asioista ovat vahvat, mutta niistä myöhemmin. Jännää! Mukavaa Perjantaita! 

/Ja muuten, kuvassa on TIKKURILAN Symphony värikartta/

5 kommenttia

 1. Hyvä aihe, innolla odotan tekstiäsi. Hyvin kaukaiselta kuulostaa värien tahi värikoodien omiminen, tai niistä kinastelu. Värit ovat vain värejä, ja niitä on maailmassa rajaton määrä. Kunkin sävyn "näkökokemus" on vieläpä subjektiivinen, koska jokaisella on hieman erilainen tapa havainnoida värejä.

  Minulta kysellään paljon väreistä, tuotteista, maaleista, ja kaiken kerron, aina :)

  Tarja

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, palaamme aiheeseen ;) Terkkuja Tarjalle <3

   Poista
 2. Olen myös seurannut tuota keskustelua ruotsalaisten blogeista, ja rehellinen mielipiteeni on, että keskustelu on ehkä pikkuisen karannut käsistä...tai että koko aihe otetaan liian vakavasti. Miksi ylipäänsä pitäisi olla "ensimmäinen" jonkun värin kanssa...? Trendit tulevat ja menevät....ehkä ruotsalaisten huippubloggaajien keskuudessa on kyse vähän valtataistelusta, kuka on "kuumin" bloggaaja ja trendien etunenä. Ymmärrettävää sinänsä, jos saa elantonsa osittain bloggaamisesta, mutta olisi aika stressaavaa tuollainen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, aivan samaa mieltä tuosta vakavasti ottamisesta ja muustakin. Tuo on aika tyypillistä osalle noista ruotsalaisista bloggareista ....siellä takuttiin kerran aiemin siitä kellä on isoin ja ensimmäinen sisustusblogi ;) Palataan aiheeseen! Terkkuja Katjalle <3

   Poista

Iloinen jokaisesta kommentista! Kiitos!

Copyright © LÖYTÖ
Design by Fearne