Sniikki piikki lampusta, kiire ja likanen tukka

29. maaliskuuta 2015

Normann copenhagen bell valaisin

Iltaa! Kello on puoli kymmenen. Tulin justiin töistä. Minulla on putki päällä, nimittäin työputki. Neljä vuoroa hoitajan hommaa peräkkäisinä päivinä, joista kolme iltaa ja yksi päivä. Hyydyttää! Välillä on sellainen fiilis, että työ häiritsee harrastuksiani. Älä ymmärrä väärin, rakastan työtäni. Tällä hetkellä on vain niin paljon kotiprojekteja ja harmittaa kun en ehdi niihin paneutumaan.  Joka tapauksessa minulla on uusi valaisin ja teen parhaillaan uutta maalitilausta COUNTRY FRENCHILLE. Pian maalataan ja muutoksesta tulee huikea. Sisustusnspis on korkealla! Luvassa on aiheeseen liittyviä postauksia ja kuvia meiltä. Muutakin jännää tapahtuu pian! Mukavaa Sunnuntai-iltaa!

/Muistutus ERILAISESTA ARVONNASTANI! Se päättyy 31.3 eli kahden päivän kuluttua. Osallistu ,sillä palkinnot ovat todella kivat! Esittelen koko voiton huomenna/

//Tänään oli todellinen "bad hairday". Meillä kävi kellon ja kesäajan kanssa pienoinen kömmähdys ja melkein myöhästyin töistä. Hiukset jäivät pesemättä. Tylsä palvella ihmisiä kun tukka on likanen. Liimasin otsatukkani pinnillä kiinni enkä tiedä huomasivatko työkaverini nuhjuisen olemukseni. Virne//

6 kommenttia

 1. Hehheh, enpä huomannut mitään nuhjuista! Jaan saman hyydytyksen ja rakkauden työhön. Viihdyn sentään jopa vapaa-ajalla töissä :P Kiitos tästä päivästä!
  Sussu

  VastaaPoista
 2. Vasta löysin blogisi ja jäin lukijaksi. En ole hoitaja, mut 14pv työputki rupesi hiukan jo kuluttamaan, onneksi saa parinpäivän vapaan pääsiäisenä. Mukavaa alkavaa viikkoa sinulle!
  Toivottavasti kerkeet vastavierailulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun löysit <3 Tervetuloa! Käväsen vastavierailulla nyt! :)

   Poista
 3. PITÄÄPÄ KÄYDÄ KATSOMASSA OLIKO TUO ARVONTA VIELÄ?

  VastaaPoista

Iloinen jokaisesta kommentista! Kiitos!

Copyright © LÖYTÖ
Design by Fearne