Supermuija Sannis, style limsapullo ja juttua hyväntahtoisista vaasalaisista

26. maaliskuuta 2015

tyylikäs limsapullo
Pullaa ja limsaa

Onhan se upeaa, kun omistaa loistavia ystäviä. Tämäkään aamu ei olisi voinut paremmin alkaa, kun supermuija SANNIKSEN ja hänen tyttöjensä vierailulla. Sannis toi pullaa, mustikkalimsaa ja narsisseja. Tuo limsapullo on kyllä minulle se eniten mieleen jäänyt materialistinen asia eilisestä bloggari-illasta SISUSTUS SÄTEESSÄ. Niin hyvää, vähemmän sokeria ja todella style pullo. Luulisin limsan olevan pakkohankinta seuraaviin juhliin.
Iltapäivä kului koulussa. Jos haluat nähdä tämänpäiväisiä huonekaluprojekteja, käväise EKOJOHANNAN INSTAGRAMMISSA! Vanhan lakan pois raaputtaminen ja hiominen on aivan mielettömän hikistä hommaa. En ole pitkäjänteinen ihminen, joten muutaman kerran mielessäni kävi uuden tuolin ostaminen. Virne. Ymmärrän siis erittäin hyvin sinua, joka et ole tuunari luontoinen. 
Tänään olen päivitellyt ihmisten hyväntahtoisuutta. Kyllä! Vaasa on täynnä ystävällisiä ja avuliaita ihmisiä. Laitoin viimeviikolla FB-kirpparille ilmoituksen haluavani ottaa vastaan/ostaa edullisesti viherkasveja. Ei kulunut montaakaan päivää, kun eräs ihastuttava laittoi minulle viestin. Hän pyöräili meille ja toi kultaköynnöksen verson. Palkkioksi hän halusi hyvän mielen ja sen minä sain. Tänään hain viidellä eurolla ostamani Kiinanruusun. Tapasin supermukavan rouvan, joka laittoi mukaani vielä toisenkin kasvin. Kyllä! Täälläpäin on mukavia ihmisiä! Kiitos teille, tiedätte keitä olette! 
Armottoman pitkä teksti lukihäiriöiseltä, mutta vielä on jatkettava. Koska minulla ei ilmeisesti ole  vielä tarpeeksi tekemistä, päätin perustaa jälleen FB-ryhmän. Tällä kertaa uskon täysin, että ryhmästä kehittyy inspiroiva ja luova yhteisö. Tutustu ja liity SISUSTUSIDEAT / VAASA! Sinun ei tarvitse olla vaasalainen. Ryhmää kanssani hallinnoi ihana ystäväni ja bloggarikolleegani MAIJU SAW. Meillä on niin kivoja suunnitelmia, että en meinaa malttaa olla. Nyt loppu teksti! Hyvää illan jatkoa!

/Surround yourself with positive people. Ugh!/

4 kommenttia

 1. Oi kuulostaa kivalta! Ja ihana idea sinulta tuo, että voisi kysyä viherkasveja ihmisiltä! Se on nimittäin ihan totta, että niitä on kiva jakaa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä etsin melkein ihan kaikkea ensin FB-kirpparin kautta ;) Terkkuja Katrille <3

   Poista
 2. Voi että noita mun tyttöjä <3

  Kiitos taas Johanna! Ens kerralla jälleen!

  VastaaPoista

Iloinen jokaisesta kommentista! Kiitos!

Copyright © LÖYTÖ
Design by Fearne