Viimeinen kuulutus arvontaan ja melko surkea päivä

31. maaliskuuta 2015

Luomukosmetiikkaa

/Sponsoroitu arvonta/ Iltaa! Pian on takana melko surkea päivä. Pyykkikone hajosi, vesihana hajosi, lapset flunssassa ja itselläni päänsärky. Positiivista on se, että olemme saaneet olla lasten kanssa kotona ja taloyhtiömme päätti vaihtaa vanhan ränsistyneen terassinoven uuteen. Mahtava homma! 
Kuulutan viimeisen kerran mahdollisuutta osallistua ARVONTAANI! Voit voittaa DESIGNERS GUILDIN meikkipussin, JURLIQUEN öljyn kasvoille, 2 kappaletta HURRAW vegaania huulirasvaa ja LUSHIN sokerikuorinnan huulille. Tuotteet ovat omia suosikkejani, joita käytän. Osallistu arvontaan TÄÄLLÄ! Aikaa sinulla on osallistua 3 tuntia 45 minuuttia. Pidä kiirusta!  Huomenna on koulupäivä! Luvassa huonekalun entisöintiä! Mukavaa Tiistai-iltaa!

/Sponsorit AVEOKAHVILA YLIKIVAHOME OF KIKAS ja Johanna Koo/

4 kommenttia

  1. Miten siihen osallistutaan? :D Terkuin ihana fb-häirikkösi P-sarjalainen ;) (ps. soli Elaris, ei Tamaris, mutta melkein) ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mee tosta linkin kautta siihen alkuperäseen ja jätä kommentti siit yksi arpa. Jos tykkään Löydön fb:stä saat 2 ja jos vielä rekisteröidyt tän sivun alla lukijaraatiin saat 3 arpaa :) Joo mua niin nauratti kun ehdotin sitä Tamarista...sen jälkeen meinasin ehdottaa Volarista :D muahahaha

      Poista

Iloinen jokaisesta kommentista! Kiitos!

Copyright © LÖYTÖ
Design by Fearne