Voihan amppeli! Nyt ripustetaan!

25. maaliskuuta 2015

Viherkasvi amppelissa
Keramiikka amppelit

Amppelit savesta

Viimepäivinä silmiini ovat pistäneet lukuisat kuvat kukka-amppeleista. PINTEREST on täynnä ihastuttavia ja inspiroivia kuvia kyseisestä hökötyksestä. Tykkään, tykkään satasella. Päätinkin kysäistä keramiikkaa tekevältä taitavalta tädiltäni josko hällä olisi. Oli. Nyt minulla on kaksi täydellistä amppelia odottamassa kasvia. Minimalistinen sisustus saattaa olla hiukan kolkko, mutta viherkasvit tuovat eloa. Siksipä perustan meille parhaillaan vihertarhaa. Nyt kun olen minimoinut elämääni, en vain sisustuksen vaan muunkin suhteen, on aikaa vaikka viherkasvien hoitamiseen. 
Tämä päivä on mukava! Minulla on vapaata ja illalla on luvassa bloggari-ilta SISUSTUS SÄTEESSÄ Vaasan Palosaarella. Jos siis kuljet kyseisen paikan ohi voin taata, että näet 20 kameraa, jotka zuumaavat sinne ja tänne.
ARVONTANI jatkuu ja paljastan voiton 3. tänä iltana. Jos olet malttamaton voit kurkistaa LÖYDÖN FB-SIVUILLE TÄÄLLÄ! Julkaisen nimittäin sivuille kuvan kolmannesta voitosta aivan näillä näppäimillä. Viimeviikkoina olen ryhdistäytynyt blogini FB-sivujen kanssa. Jaan sinne päivittäin vaikka mitä kivaa! Nyt, mukavaa Keskiviikkoa! Aurinko paistaa ja kultaa Vaasan!

Postauksen kuvat: BANANA MEET CUTE ja MR KITLY. Viimeinen on omani.

2 kommenttia

 1. Aivanaivan ihana blogi ♥ Kyllä tykkään ja klikkasin itseni lukijaksi! Jos vain haluat niin käy vierailulla blogissani osoitteessa www.amandanunelmia.blogspot.fi
  Kommentit on tervetulleita ja lukijaksi saa alkaa :) Ihanaa viikkoa sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos ja tervetuloa Amanda <3 Täytyypä käydä vastavierailulla <3

   Poista

Iloinen jokaisesta kommentista! Kiitos!

Copyright © LÖYTÖ
Design by Fearne