Voitto 2 / Jurliquen Herbal Recovery Antioksidanttiöljy kasvoille

22. maaliskuuta 2015

Jurliquen antioksidanttiöljy kasvoille
Ompelukone


/Sponsoroitu- voiton lahjoittaa HOME OF KIKAS/ Jälleen on aika paljastaa yksi kolmesta ERILAISEN ARVONTANI voitoista, nimittäin JURLIQUEN "Herbal Recovery" antioksidanttiöljy kasvoille. Olen käyttänyt Jurliguen kasvoöljyjä jo junkun aikaa ja ollut niihin erittäin tyytyväinen. Palkintoöljy ravitsee ja tekee ihosta kuulaan. Tuote häivyttää hienoja ryppyjä ja suojaa ihoa ulkoisilta ärsykkeiltä. Voitto on yksi Jurliquesuosikeistani. Öljy taputellaan kevyesti iholle joko aamulla tai illalla. Tykkään tuotesarjasta muutenkin sen luonnonmukaisuuden takia. Voiteet ja öljyt valmistetaan luonnonmukaisin menetelmin hyvistä raaka-aineista. Brändin toimintamallit ympäristön suojelemiseksi ovat vähintäänkin ihailtavat. Tarkempaa informaatiota aiheesta löydät JURLIGUE SUOMEN SIVULTA, KLIK!
HOME OF KIKAS myy kyseistä tuotesarjaa. Yrityksen omistaja, Marika, tekee Jurliguen tuotteilla muunmuassa kasvohoitoja. Hänen pieni putiikkinsa sijaitsee Raippaluodossa noin 20 kilometrin etäisyydellä Vaasasta. Suosittelen tutustumaan ellet ole sitä jo tehnyt. Olen solminut Marikan kanssa pitkäkestoisen yhteistyösopimuksen. Kävin putiikissa Lauantaina ja hain palkintosi. Mitä ihmettä? Liikkeen keskeisimmällä paikalla oli iso pöytä, jonka päällä oli ompelukone. Kyllä! Tuo supernainen ompelee mittatilaustyönä ja jopa pellavasta. Tähän aiheeseen palaamme vielä. 
Nyt kehotan sinua osallistumaan ARVONTAANI TÄÄLLÄ! Yksi voitto kolmesta on vielä paljastamatta. Sitä joudut odottamaan ensiviikon alkuun. Tänään on Sunnuntai! Pesukoneemme on rikki ja olenkin joutunut pyykkäämään taloyhtiömme pyykkituvassa. Nostalgista! Olen etsinyt Chihuahuan pentuja. Olen tehnyt mielettömiä löytöjä ja luvassa onkin FB-kirpputorien ylistystä. Olen tänään ostanut ja hakenut todella edullisesti ison määrän pellavaa. "Mullan vaihto postausta" joudutte vielä odottamaan hetken. Mukavaa Sunnuntai-ltaa! 

Lähetä kommentti

Iloinen jokaisesta kommentista! Kiitos!

Copyright © LÖYTÖ
Design by Fearne