Keramiikkarakkautta, huippulöytö paikalliseslta FB roskalavalta ja juttua halvalla sisustamisesta

29. huhtikuuta 2015

kuvakollaasi keramiikasta

kukan oksa sinisessä vaasissa
keraaminen sininen vaasi

Se, että rakastan keramiikkaa, ei tule yllätyksenä minut tuntevalle. Käsityönä tehdyssä keramiikassa on jotain niin aitoa ja erityistä. Minimalismin mainingeissa keräilyni on kuihtunut olemattomiin. Ainut asia, jota jossain määrin edelleen kerään on juurikin keramiikka. Kuvakollaasin kauniit astiat ovat ISHIHARA TOSHIHISAN kädenjälkeä. Kuvat ja tuotteet löytyvät POOLIN verkkokaupan sivuilta. Ihana kauppa! 
Alimmissa kuvissa "löytöni". Bongasin vaasin ROSKALAVA, VAASA FB-RYHMÄSTÄ. Ryhmässä annetaan ilmaiseksi sellaista mikä menisi roskiin. Olen ikionnelinen tästä kauniista vaasista! Kiitos sen lahjoittaneelle! Tällainen sisustaminen on parasta! Joskus olen kuullut, että sisustamisesta puhutaan kalliina asiana "minäkin laittaisin, jos olisi varaa" . Tämä ei päde ainakaan omalla kohdallani. Suurin osa, lähestulkoon kaikki tavarat meillä, ovat halvalla ostettuja. Mielikuvitusta kehiin!

/Sairaspäivitys: Tänään oma fiilis on aavistuksen terveempi. Siivosin jopa keittiön ja imuroin, ilman pyörrytystä. Loistavaa! Vaikuttaa siltä, että kuntoudun Perjantaiksi töihin!/


Lähetä kommentti

Iloinen jokaisesta kommentista! Kiitos!

Copyright © LÖYTÖ
Design by Fearne