Meidän terassi / Terassin esittely ja muuta aiheeseen liittyvää inspiraatiota

28. huhtikuuta 2015

aurinkoinen terassi

olkihattu  somisteena
valkoinen terassi markiisi

inspiraatio kuvat terassille

Meillä on hyvän kokoinen terassi talon takapihan puolella. Markiisi hankittiin toissakesänä ja se on toiminut loistavasti! Terassi on öljytty vuosia sitten valkoiseksi. Tänä kesänä tarkoitukseni on hioa lattia huolellisesti ja öljytä se tummanharmaaksi. Olen surffaillut inspiraatiota kesätiloihin ja todennut, että IKEA on loistava hankintapaikka. Sinne olisi päästävä! Olen kevyesti rakastunut uuteen sarjaan NIPPRIG. Täydellistä rekvisiittaa parvekkeille, terasseille ja pihoille. Tekokukat eivät yleensä minua sytytä, mutta Ikealta löytyy muutamia todella kivan näköisiä.  
Tavallaan tuntuu typerältä puhua näistä, kun olo on surkea. Lapset ovat niinikään sairaina. Pakko silti uskoa, että kesä tulee ja minäkin pääsen tekemään muuta kuin yskimään ja niistämään nenää. Mukavaa Tiistai-iltaa!

Kollaasin kuvat: IKEATIKKURILA

6 kommenttia

  1. Juuri sairaanahan on hyvä laittaa ajatuksia muualle :) Kivoja suunnitelmia ja yksinkertaisen kaunista. Meilläkin on kaksi noita Ikean valkoista tuolia, joiden nimiä en nyt muista...ovat kivoja tuoleja ja helppohoitoisia. Nipprig onkin vielä tuntemattomampi sarja, kun en ole uskaltanut Ikean puutarhaosastolla pitkään pysähtyä...

    Paranemisia sinne ja kaikesta huolimatta kivaa vappuviikkoa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 Joo onhan tässä aikaa, aina kun jaksaa ;) Kun tosiaan kotona monen monta päivää. Mäkään en ole päässyt Ikealle pitkään aikaan...olis korkea aika :) Terkkujaa!

      Poista
  2. Ihanat nuo tuolit, ja muutenkin kivan suojaisa terassi :) näyttää hyvältä vaaleanakin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, tuo on kiva ja syreeni on mukava suoja tossa kulmalla :) Terkkuja Norudemulle :)

      Poista
  3. Mistä olette hankkineet markiisin? Itsellänikin olisi tarkoitus tänä kesänä satsata sellaiseen. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Firman nimi on Kallion Kaihdin...Vörkkärillä Vaasassa sijaitsee....Kallis oli, mutta niin hintansa väärtti <3 Runko kestää iäisyyden ;) Kankaan saattaa joutua vaihtamaan joskus tulevaisuudessa. Suosittelen! Niin kätevä kun voi rullaa talveksi räystään alle. Terkkuja <3

      Poista

Iloinen jokaisesta kommentista! Kiitos!

Copyright © LÖYTÖ
Design by Fearne