Taudin jälkeen olen kuin kuihtunut kukka / Skin Blossom, aitoa luonnonkosmetiikkaa kokeilussa

27. huhtikuuta 2015

tyttö ja kuihtunut kukka
luonnonmukaiset ihonhoitotuotteet
kori ja kanto
/Tuotteet saatu LUONNONKOSMETIIKAN TUKUSTA/ Olen Influenssan jäljiltä kuin kuihtunut kukka.  Vieläkään en uskalla liikkua. Kahdeksan sairaspäivää ja olo on edelleen hutera, epäilen kuntoutuuko tästä? Sen verran parempi olo tänään kuitenkin on, että kannoin luonnonkosmetiikkani ulos ja kuuntelin lintujen viserrystä. Puhdistin, kuorin ja voitelin väsähtäneen ihoni. Olen testannut  orgaanista SKIN BLOSSOM luonnonkosmetiikkaa. Tällä hetkellä käytössäni ovat sarjan kasvovesi, kosteus- ja silmänympärysvoide. Tykkään! Vaikka en ole tuote-ekspertti, tunnistan hyvän laadun. Pehmeää, hellävaraista ja mietoa. Ainakin oma sekaihoni tykkää näistä. Odotan innolla myös erästä toista kokeilua luonnonmukaisiin ihonhoitotuotteisiin liittyen. Aloitan sen pian. Kummasti nostaa fiilistä, kun pesee kasvonsa ja juo kupillisen kahvia. Aurinko ja linnunviserrys luovat uskoa, että täältä noustaan!


4 kommenttia

 1. Tympeitä nämä kevätflunssat. Itsellä on ollut tänä vuonna jo kolme lentsua. Olen ihastunut myös luonnonkosmetiikkaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä! Ja valitettavasti kävi niin et pääsin perinteisesti kehumaan muutama viikko sitten ääneen kuinka terveinä me ollaan pysytty koko syksy ja talvi...no sit tuli tämä "grand finale" :D hehehe

   Poista
 2. Hei, pikaista toipumista Johanna <3 Ja aika makea tämä videoklippi, tosi rauhoittava ja fresh :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihana Nadja <3 Kyllä, pitkään oon yrittäny löytää parhaan konstin, jotta vois jakaa ihan äänellistäkin inspiraatiota :) Terkkuja!

   Poista

Iloinen jokaisesta kommentista! Kiitos!

Copyright © LÖYTÖ
Design by Fearne