Sneak peek nojatuoli ja sängynpääty / Näyttöviikot ja kiire!

26. toukokuuta 2015

pellavakankaalla verhoiltu nojatuoli

Harmaa paksu puuvillakangas
paksua puuvillakangasta verhoiluun

Paljon tapahtuu! Elämäni on tällä hetkellä yhtä koulua ja työssäkäyntiä. Itseasiassa väsyttää ja vauhti hidastuu, vaikka ei saisi. Koulussa on meneillään intensiivinen vaihe. Tämän viikon Torstaina on huonekalun entisöinnin näyttötyön oltava valmis. Nojatuolini on viittä vailla valmis. Se on saanut uudet vaatteet pellavasta. Saumat ovat ommellut piilo-ompeleillä ja puuosat ovat hiotut ja vahatut. Ainoat puuttuvat osat ovat takalevy ja pohjakangas. Ne on saatava paikoilleen huomenna. 

Uusi näyttö on jo ensiviikolla. Siihen minun tulee tehdä kolme työtä. On ommeltava verhot ja koristetyyny. Ompelun  lisäksi tulee toteuttaa jokin yksinkertainen verhoiluprojekti. Kuvissa "sneak peek" nojatuolista ja sängynpäädystä. Sahasin päätyyn levyn vanerista. Verhoilen levyn vaaleanharmaalla kivipestyllä paksulla puuvillakankaalla. Olen käynyt EUROKANKAASSA kahtena peräkkäisenä päivänä ja täytyy sanoa, että valikoimat ovat olleet erittäin hyvät. Harmaa kangas sängynpäätyyn maksoi 20 euroa, ei paha! Verhon lisäksi suunnittelen parhaillaan petiä Majlle ja Myrtille. Muista töistä myöhemmin lisää! Nyt pulinat pois ja kirjallisten tehtävien pariin! Väsyttääzzzzzzzzz. Sinulle mukavaa Tiistai-iltaa!

2 kommenttia

  1. Heippa! miten tuo sängynpääty on kiinni? onko siinä jotku jalat vi kuinka? :) Kiitokset jo etukäteen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka :) Tuo sägynpääty pysyy seinää vasten....on siis vain päällystetty levy, joka on sängyn ja seinän välissä. Hyvin pysyy...välillä tosin kun lapset hyppii sängyssä....saattaa vähän liikkua :D Terkkuja sulle!:)

      Poista

Iloinen jokaisesta kommentista! Kiitos!

Copyright © LÖYTÖ
Design by Fearne