Åhlensin tärpit ja lähestyvä ruotsin matka

11. kesäkuuta 2015

roosa paita
leveälahkeiset mustat housutespardillot
Viimeisiä työvuoroja viedään, kolme iltavuoroa jäljellä. Tänään ehdin fiilistellä jo hetken tulevaa kesälomamatkaamme Ruotsiin. Silmiini osui ÅHLENSIN alkaneet kesäalet. Åhlens myy loistavia perusvaatteita. Ensiviikolla luvassa on postauksia Ruotsista. Sinä pääset mukaan! Lupaan kuvata entistä kotikaupunkiani ja kertoa treffeistä rakkaiden ruotsalaisten ystävieni kanssa. Ensimmäiset treffitkin on jo sovittu. Tapaamme hoitoalan opiskelijatovereideni kanssa Katrineholmin Åhlensin oven edessä ensiviikon Keskiviikkona kello 17. Superkivaa! Nyt nukkumaan! 


4 kommenttia

 1. Ihanalta kuullostaa! Ihanaa reissua! Mulla on kaapissa tuollaiset housut odottamassa kesää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Joo nuo mä ostan kans :) Terkkuja sinne <3

   Poista
 2. Minä ostin taannoisella Uumajan-reissulta lapsille vaatetta Åhlensilta, kivoja kuoseja, mutta harmi vain, yhteen toppiin ilmestyi reikä heti ekan pesun jälkeen. Nuo perusvaatteet on kivoja, asusteilla saa helposti omannäköisiksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aivan. Mä oon oikeen perusvaateiden suurkuluttaja ;) Terkkuja. Mulla on muuten ollu paljon lastenvaatteita Ålta mutta ne on kestäny hyvin...oliskohan ollu joku valmistusheikkous tai tarttunu kiinni johki kuka tietää

   Poista

Iloinen jokaisesta kommentista! Kiitos!

Copyright © LÖYTÖ
Design by Fearne