Millainen olisi unelmieni talo? + muutama ajatus taloihin liittyen

23. kesäkuuta 2015

unelmien talo
arkkitehdin suunnittelema talo ruotsissa

unelmien talo
liiloja rhododendroneita

Millainen olisi unelmieni talo? Tällainen! Talo on vanha arkkitehdin suunnittelema ja sijaitsee täällä Katrineholmissa kaupunginosassa "Nävertorp". Nävertorp ei asuinalueena ole erityisen suosittu, mutta minulla on alueesta pelkästään hyviä kokemuksia. Mieheni vanhemmat asuvat kyseisellä alueella,  olemme myös itse asuneet. 
Tuo talo on täydellinen. Rakastan, jos taloa voi rakastaa, sen muotoa. Suorat linjat ja upeat ikkunat saavat sydämeni lyömään hiukan ylimääräistä. Talot kiinnostavat minua. Ne kiehtovat ja kertovat  tarinoitaan. Jos ja kun me hankimme talon se ei ole uusi. En halua uutta vaan vanhan. Olen aavistuksen verran allerginen "präniköille" moderneille taloille. Vanhoissa 40-60 lukujen kivitaloissa on sitä jotakin. Millaisista taloista sinä pidät?

/Kuvien talo on ollut myynnissä, mutta eräiden väitteiden mukaan se on myyty. Ostaja onnenpekka! Minulla ei olisi ollut varaa ja sijaintikin on väärä. Ei harmita liikaa. Olen ymmärtänyt, että Vaasan alueella on tällä hetkellä vaikea löytäää taloja. Hyvä siis, ettei aihe ole meille aivan vielä ajankohtainen. Pieni talokuume tosin aina löytyy taustalla, virne./

Lähetä kommentti

Iloinen jokaisesta kommentista! Kiitos!

Copyright © LÖYTÖ
Design by Fearne