Tyttöjen tyyli / Postaus tytöistäni ja Åhlensin alevaatteista

21. kesäkuuta 2015

mallikuva
sekava nuttura
tyylikuva
victorias secret vartalospray
lasten muotikuva
luonnonkaunis
lastenvaateinspiraatiota

Minulla on tyttöjä. Seuraan päivittäin heidän sööttiä vaatteiden valintasessiota. Omat tyttöni ovat vaatetuksen suhteen helppoja. Ostan heille makuni mukaan ja he pukevat. En kuitenkaan ole "kaiken yksin päättävä äiti" vaan melko usein tytöt valitsevat itse. Nykyään ainut asia, josta isommat tytöt eivät tykkää on samisvaatteet. Koska kahdella vanhimmalla on vain 1,5 vuotta ikäeroa, puin heidät usein samanlaisiin vaatteisiin. Siihen he eivät nykyään suostu. Olen kuullut useita tarinoita tyttölapsista, jotka eivät suostu pukemaan jotain tiettyä. Meillä ei ole koskaan ollut sen kaltaisia ongelmia. On puettu, mitä kaapista on löytynyt. Pikku Judit onkin  hiukan haastavampi tapaus. Hän vaihtaa vaatteita tuon tuosta. Hän myös ilmaisee mielipiteensä minun hänelle valitsemien vaatteiden suhteen. Se ääni on kova ja korkea. 
Vanhimmat tyttäreni ovat "terveellisesti vanhanaikaisia" kuten eräs heidän entisistä opettajista totesi. He viihtyvät yksinkertaisissa vaatteissa ja eivät ole vöyhöttäneet meikkien tai vaatemerkkien perään. Olin tosin huvittunut, kun kävimme laivan taxfreekaupassa. Tytöt nimittäin bongasivat kaupassa välittömästi Victorias Secret vartalosprayt. Minä hädin tuskin tiesin niiden olemassaolosta. Myöhemmin paljastui, että he olivat nähneet Youtube-klipin aiheesta. Ostin heille pullollisen "Love Spelliä". Tyttöni ovat ihastuttavia. Kaikki kuvien vaatteet ovat ÅHLENSIN alesta. Hiukset laitoimme tänään kesän kunniaksi kiinni. "Poset" olivat jälleen aivan upeat. Osaisimpa itsekin. Niin rentoja ja luonnollisia! Tyyliterveisiä ruotsista!

4 kommenttia

 1. Oi kuinka nätit tytöt ja hienot kampaukset :)

  VastaaPoista
 2. Teidän nuorin neiti kuulostaa kovasti meidän omalta. Vaatteet vaihtuu sen sata kertaa päivässä, vaikka ikää ei ole vielä edes kolmea vuotta. Ja ilmaisee tyytymättömyytensä myös isoeleisesti ja äänekkäästi...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaha, joo ja aika rasittava piirre sille joka pesee pyykit....vaatteet kun jää usein lojuun jonnekki nurkkaan ja pyykkiinhän ne sitte menee ;) Terkkuja!

   Poista

Iloinen jokaisesta kommentista! Kiitos!

Copyright © LÖYTÖ
Design by Fearne