Henkilökohtaista: älä odota! / Personligt: Sluta vänta!

3. heinäkuuta 2015

Instagram kuvakollaasi

Olin töissä, ensimmäinen iltavuoro loman jälkeen. Mietin, ihmiset ovat ikuisia onnen odottajia, minä mukaan lukien. Odotetaan lomaa, lottovoittoa, eläkettä, ulkomaan matkaa, helleä ja vaikka mitä. Puhuimme kahvihuoneessa elämästä ja siitä kuinka se on hauras. Ei odoteta! Arki on parasta aikaa. On kiva olla terve ja käydä töissä. Ja tavara, se ei tee onnelliseksi. Onni on aivan muuta, kuin Michael Kors tai Gant. Ei haittaa vaikka sataisi. Sadekin kuuluu kesään! Siinä kaikki!

Jag har jobbat ikväll, första passet efter semestern. Jag funderar på människor, vi som alltid väntar på lyckan. Vi väntar på semestern, lottovinsten, pensionen, utlandsresan, värmen and you name it. Idag pratade vi i kafferummet om livet och hur  den är. Vi måste sluta vänta! Vardagen är den bästa tiden. Det är fantastiskt att få vara frisk och kunna jobba. Och grejerna, dom gör  ingen lycklig. Lyckan är helt annat än Michael Kors eller Gant. Det gör ingenting fast det regnar. Även regnet hör till sommaren! Det var allt!

14 kommenttia

 1. Juuri näin! Vuosien varrella sitä oppii hiljalleen nauttimaan arjesta. Jos odottaa vain lomaa, niin 47 viikkoa vuodesta menee siihen puuhaan ( jos on siis yhtensä 5 viikkoa lomaa vuodessa). Se on aika paljon "tuhlattua" aikaa!

  VastaaPoista
 2. Samoja ajatuksia täälläkin. Tuntuu että olen heittänyt elämästäni hukkaan liian monta vuotta ja siksi nyt tuskastuttaa kaikenlainen odottelu ja miettiminen. Tämä elämä on nyt tässä eikä 'sitten kun...' tai viidestoista päivä :)

  VastaaPoista
 3. Meidän mummo haaveili lottovoitosta, että sitten kun sen saa, niin teen sitä ja ostan tuota... Sitten sairastui. Useinmiten haaveillaan, eikä eletä hetkessä.

  VastaaPoista
 4. Meidän mummo haaveili lottovoitosta, että sitten kun sen saa, niin teen sitä ja ostan tuota... Sitten sairastui. Useinmiten haaveillaan, eikä eletä hetkessä.

  VastaaPoista
 5. Tärkeetä asiaa.
  Ja kiva kun oot alkanu tehä noita ruotsin käännöksiä. Tässä pystyy hyvin omaa ontuvaa ruotsinkielentaitoa verestämään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, kielikylpyä ;) Mä kun olen puoliruotsalainen siis ruotsinkansalainenkin ja todella paljon ystäviä siellä....oon saanut niin moneen kertaan palautetta ja toiveita siitä, että kirjottasin hiukan ruotsiksi ja nyt päättin sen tehä...Mieskin itseasiassa innnotti mua tähän ;) Terkkuja <3

   Poista
 6. Olen kanssasi niin samaa mieltä. Elämä on tässä ja nyt, ja siitä pitäisi osata nauttia, joka hetkestä. Eilistä et saa takaisin, huomisesta et tiedä; sinulla on vain tänään elettävänä.

  Ihanaa ja aurinkoista kesää; nautitaan nyt siitä! :)

  Eija

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, nautitaan <3 Terkkuja ihanalle Eijalle <3

   Poista
 7. Johanna - sä oon kuule niin usein niin oikeiden asioiden äärellä ♥♥♥

  VastaaPoista

Iloinen jokaisesta kommentista! Kiitos!

Copyright © LÖYTÖ
Design by Fearne