Miltä tuntuu nähdä itsensä ja kotinsa suositussa sisustuslehdessä? Hur känns det att se sig själv och sitt hem på en populär inredningstidning?

8. heinäkuuta 2015

minimalistin koti
vintagekoti

avotakka

sisustusreportaasi

avotakka lehti

Minun piti jatkaa sisustuslehtikatsaustani ja selata läpi uusi ASUN lehti, mutta säästän sen myöhemmäksi. Tänään nimittäin ilmestyi uusi AVOTAKKA. Lehdestä löytyy tällä kertaa tuttua juttua. Meidän koti on esitelty sivuilla 46-51. Miltä minusta tuntuu? Oudolta! Avotakka yksi suomen suurimmista sisustuslehdistä, jonka olen tiennyt olevan olemassa jo lapsesta. Nuorempana selasin lehden aina ihaillen koteja ja taitavia sisustajia. Tänään minä ja kotimme olimme samoisessa lehdessä. Hienoa! Juttu on kirjoitettu erittäin hyvin ja minimalistinen sanomani käy selkeästi ilmi. Otsikko "Puhdistus" sopii jutulle, kuin nenä päähäni. Moni asia sisustuksessamme on  jo muuttunut. Se kuvaa minusta hienosti sisustajan luontoa. Sisustaja ei saa koskaan valmiiksi. Koti muuttuu jollain tapaa jatkuvasti. Nyt tosin, kun tavaraa on todella vähän, on sisustuksen muutaminenkin helpompaa.  Koti on helposti hallittavissa ja vapaa-aikaa jää enemmän. Kiitos jutun taitaville tekijöille ja Avotakka-lehdelle. Olen nöyrän kiitollinen! Ugh!

/Tämä ei muuten ole maksettu mainos, eikä edellinenkään lehtikatsaus. Deko ja Avotakka ovat lehtiä, jotka tilaan kestona aivan itse. Viimeksi kun kirjoitin lehdistä, luuli joku samantien että bloggareille oli jaettu ilmaisia numeroita, eheiei!/Jag skulle fortsätta inredningstidningsrapporten med den nya tidningen ASUN, men kommer att spara rapporten till en senare tillfälle. Idag kom nämligen nya numret av inredningstidningen AVOTAKKA [en av Finlands största och äldsta]. I det nyaste numret hittar ni något bekant. Vårt hem är presenterad på sidorna 46-51. Hur känns det? Konstigt! Avotakka är en populär tidning, som jag själv har känt till från barnsben. Jag läste den alltid då jag var yngre och beundrade dom vackra hemmen och duktiga inredarna. Idag hittar jag där mig och mitt hem. Häftigt! Reportaget är bra skrivet och mitt budskap kommer tydligt fram. "Rensning" passar utmärkt till reportaget. Många saker ser redan annorlunda ut hos oss. Det ger en bra bild av hur en inredningsintresserad människa fungerar. En sådan människa får inredningen aldrig färdig. Allt ändras fortlöpande. Nu när vi inte har så mycket saker har inredningsarbetet blivit mycket lättare. Vi har mera tid för annat och hemmet är lättare att hålla i skick. Tackar ödmjukt dom som gjort reportagen och Avotakka-tidningen! Jag är tacksam! Ugh!

/Detta är för att förtydliga inte ett betald reklam, inte den föregående heller. Deko och Avotakka är tidningar som jag prenumererar och betalar helt själv. Sist då jag skrev om tidningar påstod någon genast att alla bloggare hade fått fria inredningstidningar, nehej nej!/


30 kommenttia

 1. Hienoa, täytyypäs noutaa lehti lähikaupasta :)

  VastaaPoista
 2. Wau :) Itse en ehkä uskaltaisi esitellä kotiani sisustuslehdessä (enkä netissä) se tuntuu liian henkilökohtaiselta minulle. Mutta onhan tuo nyt hieno juttu, sentään Avotakka :)
  Oletko tehnyt postauksen kodistasi ennen ja jälkeen -kuvilla? Kuinka paljon kotisi on muuttunut viime vuosina?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä! Ei tämä kaikille sovi, ite oon sellanen ulospäin jakaja ollut koko elämäni. Siinä mielessä tosin joskus itekin tuntunut hurjalta kun tavallaan sitä altistaa itsensä myös ihmisten kritiikille kun maut ovat niin erilaisia ;) Koti on muuttunut tosi paljon ja kiitos vinkistä, olikin hyvä idis jotta vois jakaa ennen ja jälkeen juttuja jälleen. Nythän meillä on tapahtunut todella iso muutos juuri olohuone/ruokailutila sektorilla...näyttää aivan eriltä :D Terkkuja sinne <3

   Poista
 3. Jee! Täytyypäs lukaista lehti! :)

  VastaaPoista
 4. Upeeta! Varmasti ihan huikea fiilis :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä outoa on ;) Onhan meidän kämppä ollu jos monessa muussakin lehessä, mutta ei noin suuressa. No Vaasa maailman kartalle ;) Terkkuja naapurille <3

   Poista
  2. Kiitos <3 Joku kerta järkätään kakrutreffit puistoon! :)

   Poista
 5. Täytyypä hurauttaa huomenna lehtikiskalle, vaikka kyseinen lehti ei omiin suosikkeihini kuulkaan. Taidan hankkia sen tällä kertaa vaan ihan teidän takia ;)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana hae pois vaan irtonumero ;) Terkkuja! <3

   Poista
 6. Onnittelut! Varmasti aivan mahtavat fiilikset! :)

  VastaaPoista
 7. Näyttää hienolta jutulta jo tästä vilkuiltuna! Onnea! Tyylisi on kauniin selkeä.

  VastaaPoista
 8. Oi! Ihanaa! Täytyykin käydä lukemassa ihan jo tuon otsikon vuoksi. Hyvän näköset kuvat!

  VastaaPoista
 9. Wau, mitkä kuvat! Syksyllä alkaa karsinta täälläkin talossa!

  VastaaPoista
 10. Onnea ihanasta jutusta! Ja mukavaa kesän jatkoa myös.

  VastaaPoista
 11. Heips!
  Aattelin pyytää ennen/jälkeen kuvia, mutta sehän (pyyntö) olikin jo tehty :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä :) Joku jo ehti kyseleen :) Totautan yleisön pyynnöstä myöhemmin. Terkkuja! <3

   Poista
 12. Miten kotisi esittely sinne päätyi? Kivalta näyttää ja lukisin mielelläni mutta en voi saada lehteä käsiini täällä Norjanmaalla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varmaankin alunpitäen tän blogin kautta olen saanut kaikki kyselyt, kun noit lehtijuttuja on tehty :) Voi harmi sieltä ei tosiaan taida saada :/ Terkkuja Piialle <3

   Poista
 13. Näyttääpä kauniille tuo lehtijuttu ja teidän koti, täytyykin kipaista lehti kotiin pikimmiten. Ja ihana blogilöytö muutenkin, jään lukemaan! Niin ja tervetuloa myös minun blogiin vierailulle! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! <3 Tervetuloa!!!!<3 Mä muuten taisin kävästä sun blogissa ihan hiljattain ;) Googletin jotain ja sinne päädyin ja totesin jo silloin, että ompa kivan näkönen blogi <3 Jään seuraan niinikään <3 Mukavaa tulevaa viikendiä!

   Poista
 14. Kiva juttu teistä, onnistunut kaikinpuolin. Juu lehdessä oleminen ei sovi kaikille. Jos kodistamme olisi vielä juttu lehdessä, en haluaisi omilla kasvoillani lehteen. Rohkea olet.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tällainen olen, aina ollut. Kavoni ovat tutut monille ja aina olen ollut esillä jollain lailla ;) Terkkuja Terhille!

   Poista

Iloinen jokaisesta kommentista! Kiitos!

Copyright © LÖYTÖ
Design by Fearne