Ystäväni upea blogi! Min väninnas fantastiska blogg!

17. elokuuta 2015

Lehtikasa sisustuksessa

minimalistinen sisustus

artekin tuolitYstäväni on taitava! Käy lukemassa HEINI ISSUE BLOG! Heinin blogi on uudistunut ja se on aivan upea. Ystävälläni on kyky nähdä kauneutta. Hän kirjoittaa ainutlaatuisella tavalla! Aivan käsittämättömän taidokasta! Lue esimerkiksi postaus SELKENEVÄÄ. Miten hyviä kysymyksiä ja ajatuksia. Niin ja ne kuvat! Ne ottaa SAKARI RÖYSKÖ. Suosittelen! Et pety!

/Huomenna alkavat vapaat. Tapaan minulle uuden tuttavuuden, blogin SCARLETS WALK pitäjän. Kiva juttu!/

Min väninna är superduktig! Läs hennes HEINI ISSUE BLOG! Heini har förnyat sin blogg och den är fantastisk! Min väninna har sinne för skönhet. Hon skriver med ett sätt som är unikt! Så duktigt! Läs till exempel posten SELKENEVÄÄ. Många bra frågor och tankeställare. Ja och bilderna! Dom tar SAKARI RÖYSKÖ. Rekommenderas varmt! Du kommer inte att bli besviken!

/Imorgon börjar mina lediga dagar. Jag kommer att träffa en ny bekantskap, bloggaren bakom bloggen SCARLETS WALK. det blir trevligt!/

2 kommenttia

  1. Pitääpä käydä kurkistamassa tuota kaverisi blogia. Artekin lamppu ja kalusteet kyllä iski heti silmään! Tykkään tuosta lampusta todella. Kiva on tämä sinunkin blogisi lukea!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kurkista ihmeessä!! Heini on todella ihastuttava tyyppi ja taitava monissa asioissa. Joo toi Artekin lamppu on aivan ihana <3 Ja kiva kun tykkäät munki blogista <3 <3 Terkkuja Aikulle!

      Poista

Iloinen jokaisesta kommentista! Kiitos!

Copyright © LÖYTÖ
Design by Fearne