LÖYTÖ / Minimoipeli, Syyskuun ensimmäinen viikko -vaatteet

1. syyskuuta 2015

pesulahenkarit vaatekomerossa
Mustat vaatekappaleet

Tervetuloa LÖYTÖ-blogin "Minimoipeliin"! Peli alkoi tänään ja osallistujia on jo yli 160, huikeaa! Olen jakanut Syyskuun viikot osa-alueisiin. Sinun ei ole pakko tehdä minkään systeemin mukaan, tyyli on täysin vapaa! Annoin "Minimoipelin" tapahtumasivulla, TÄÄLLÄ, kaksi mahdollista tapaa minimoida. Tapa 1, laitat 2 tavaraa pois per päivä koko Syyskuun ajan (poistat kuukauden aikana yhteensä 60 tavaraa). Tapa 2 on perinteisen "Minsgamen" mukaan eli laitat kuukauden 1 päivänä yhden tavaran pois, 2 päivänä kaksi tavaraa, 3 päivänä kolme tavaraa jne. (poistat kuukauden aikana yhteensä 465 tavaraa). Kukaan ei kiellä laittamasta pois kahden tavaran sijaan vaikka kolmea tai neljää. Puhdistaudutaan! 

Syyskuun ensimmäinen viikko /Vaatteet:

Vaatteita on useinmiten liikaa. Kaapista löytyy helposti vaate/vaatteita, joita et pidä. Totesin tämän jo, kun aloin puuhata itselleni KAPSELIKOMEROA. Minulla oli liikaa muunmuassa treenitoppeja, trikoopaitoja ja mekkoja, liikaa suhteessa siihen kuinka usein käytän sen kaltaisia vaatteita. Luonnollisestikin tämä riippuu siitä mitä harrastaa ja kuinka pukeutuu. Himoliikkuja tarvitsee monta toppia, mutta kaltaiseni "lenkki kolme kertaa viikossa tyyppi" ei tarvitse kymmentä toppia. Totesin myös useinmiten valitsevani samoja toppeja. Joukossa oli epämukavia ja väärän mallisia, ne jäivät laatikon pohjalle. Lasten komeroista poistin myös paljon. Minun tyttäreni eivät juuri t-paitoja pidä, niitä oli siihen nähden aivan liikaa. He eivät tykkää jäykistä farkuista, niitäkin löytyi. Karhasin runsaalla kädellä eika kaduta. Tytötkin ovat tyytyväisiä, kun kaapista löytyy helposti.

Ensimmäisen viikon aikana voit halutessasi katsastaa vaatekaappisi. Jos olet epävarma jostakin vaatekappaleesta ja siitä tuletko pitämään sitä, käännä se nurinpäin. Jos vaate on puoli vuotta myöhemmin edelleen nurinpäin, et todennäköisesti tule sitä pitämään. 

Mitä jätin? 

Jätin kaksi mustaa mekkoa, kahdet mustat housut, kahdet vaaleat farkut, trikoisia aluspaitoja, pitkän neuletakin, lyhyemmän neuletakin ja neljä paitapuseroa. Itseasiassa olen pärjännyt näillä erittäin hyvin. Suosikkiasuni tällähetkellä on Mangon mustat slimfit farkut ja paitapusero Eiffeltorni-printillä.

/Kirjoitan "Minimoipeli" postauksen blogin puolelle 1-2 kertaa viikossa. MINIMOI-TAPAHTUMAN FB-SIVUILLA TÄÄLLÄ on hyvä meno. Osallistujat jakavat kuvia poistoistaan ja kertovat fiiliksistään. TÄRKEÄÄ! Puhun poistoista, mutta en tarkoita tällä roskista. Suosittelen luonnollisestikin, että viet poistamasi tavarat kierrätykseen tai myyt eteenpän. Tavara mitä sinä et tarvitse saattaa olla jollekin toiselle erittäin tarpeellinen. Roskikseen kuuluvat vain roskat ja käyttökelvottomat tavarat! Upeaa, että juuri sinä olet mukana!/


Hur är det, ni som är svenskspråkiga, klarar ni er om jag inte skriver "Minimspel" poster på svenska?? Det skulle nämligen bli alldeles för många timmar vid datorn. Förstår ni finska? Klarar ni er? Tänker dock fortsätta med översättningar på andra poster.

9 kommenttia

 1. Kirppikselle lähti tänään kassillinen vaatteita.
  Mutta tuohon sinun kaappisi sisältöön on matkaa vielä mooooonta kassillista ;).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahha, joo mutta mun kaapista puuttuu vielä ainakin pari vaatekappaletta joita etsin ;)

   Poista
 2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 3. Muutettiin keväällä ja siloin lähti paljon vaatteita kiertoon. Ja niin lähtee edelleenkin. Olen ihan kapselipukeutumisen kannalla, vaikka en olekaan itse ollut mukana pitkään :D Työskentelen vaatekaupassa ja mulla on töissä vaatekaapissa työvaatteet, joita en kapseliini laske mukaan, eihän kukaan laske työunivormuakaan kapseliinsa? No, tällä hetkellä käyttövaatteita on 34. Hyvin menee :) Mun ongelmani on se, että töissä tulee koko ajan houkutuksia, mutta nyt en ole ostanut mitään uutta... ööö... ehkä muuton jälkeen? Tyhjempi vaatekaappi on parempi kuin liian ahdas!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi voin kuvitella tollasen työn houkutukset :D heehe kun kyllähän nainen kun nainen kuitenki vaatteista tykkää :D Terkkuja Tarulle <3

   Poista
 4. Mukana ja koitan tämän myötä aktivoitua blogin kirjoittamisessa :)

  VastaaPoista
 5. Hei! Löysin blogisi tänään fb-haasteen kautta. Haluaisin kuulla, miten ihmeessä hoidat pyykit noin vähäisillä vaatteilla? Ihailen vähällä selviämistä, mutta samalla koitan pestä aina vain täysiä koneellisia pyykkiä. Miten selviät dilemmasta?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka :) No meitä on niin monta tässä perheessä, että pyykkikone tulee täyteen tuon tuostakin eli yhdessä lasten vaatteiden kanssa pesen. Joka päivä on koneellinen pyöritettävä, kun lapsia on neljä. Nuorimmat on vielä siinä iässä et sotkuu tulee :D Vai tarkotitko sä tätä ? :D sitten mulla on useammat housut ja muutamia paitoja eli kun pesussa on toiset....on päällä ne toiset ;) Kiva kun löysit blogiini <3 Tervetuloa!!

   Poista

Iloinen jokaisesta kommentista! Kiitos!

Copyright © LÖYTÖ
Design by Fearne