LÖYTÖ / Minimoipeli Syyskuun kolmas viikko, keittiö

20. syyskuuta 2015

Minimalistinen keittiö

keittiön komeroiden järjestys
Kuiva-ainekaapin järjestys

Minimoipelin kolmas viikko on pian takana ja viimeinen viikko alkaa. Olen superiloinen siitä, kuinka paljon positiivista palautetta olen haasteestani saanut. Jatkakaamme vielä! 

Syyskuun kolmas viikko / Keittiö:

Keittiö on paikka, jonka kaapit ja laatikostot kätkevät sisäänsä armottomia määriä tavaraa. Minimoin oman keittiöni jo kauan sitten. Luin tuolloin "Becomin Minimalistin" postauksen 16 THINGS YOUR KITCHEN CAN DO WITHOUT. Jos osaat vähänkin englantia, lue artikkeli! Luettuani jutun, meiltä katosi esimerkiksi veitsiteline, iso kasa pannulappuja, tarjoiluastioita, sekalaisia mukeja ja monta turhanpäiväistä hilavitkutinta. Tyhjäsin pöytien pinnat ja laitoin tavaroita kaappeihin. Tämä on tuonut mielttömän helpotuksen pintojen puhtaana pitoon, suosittelen. Katsastin keittiön laatikot tänään uudelleen. Vieläkin löytyi poistettavaa.

Mitä jätin?

Puisia leikkuulautoja, päivittäiset käyttöastiat, kahvin ja teenkeittimet, aterimia ynnä muuta päivittäin käytössä olevaa.

Kuiva-aineet ovat meillä edelleenkin IKEAN 365+ purkeissa. Kirjoitin kuiva-ainekaapin organisointi projektista postauksen, löydät sen TÄÄLTÄ! Läpinäkyvä säilytys on parasta!  Tänään olen poistanut toista sataa tavaraa. Osa niistä on haettu kellarista. "Minimoipelin" viimeinen viikko pyörähtää käyntiin! Kerro miltä sinusta tuntuu? Mukavaa tulevaa viikkoa!

/Muuten, keittiömme työtasot, lavuaari ja hana tulevat pian myyntiin/

//Ja joo, jos olet innokas ruuanlaittaja saatat tarvita enemmän hilavitkuttimia kuin minä, virne//

2 kommenttia

 1. Onpa kaikki nätisti paikoillaan :)
  nimim. kateellinen ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mut ei aina :D On nuoki purkit joskus sekasin kun mukulat niitä asettelee :D Terkkuja!

   Poista

Iloinen jokaisesta kommentista! Kiitos!

Copyright © LÖYTÖ
Design by Fearne