Minimalistikin hankkii tavaroita ja omistaa aarteita! Minimalisten skaffar också saker och äger skatter!

8. syyskuuta 2015

Minimalisti ja aarre

Värjätty pellava
Rottinkituoli

rottinkituoli metsässä
suomalainen metsä

Bloggari ja sen tuoli

Iltaa! Kello on paljon. En malta olla jakamatta muutamaa ajatusta minimalistisesta elämästäni. Ostin eilen Allmoge-sohvan. Jaoin kuvan Facebook-sivulleni. Eräs ystäväni totesi kuvan  kommenttikentässä "sunhan piti minimoida". Kyllä! Minimoin jatkuvasti, mutta joskus myös hankin jotain. Monella tuntuu olevan käsitys minimalisteita ihmisinä, jotka eivät omista mitään. Minä omistan tavaraa. Meillä on sohvat, pöydät, sängyt ynnä muut, kuten muillakin. En heitä kaikkea pois. Lapsilla on muistolaatikot, joihin olen säilönyt muunmuassa heidän ensimmäiset kengät ja vaatteet. 
Tottakai myös minulla on aarteita, kuvissa yksi niistä. Anoppi ja appiukko toivat rottinkisen tuolin minulle ruotsista. Se on kaunis ja sopii meille nyt. Toki saatan jonain päivänä kyllästyä ja myydä tuolin eteenpäin, mutta sellaista sisustuksesta kiinnostuneen minimalistin elämä on. Mukavaa tätä viikkoa!

/Värjäsin muuten pyykkikoneessa pellavaa! Hyvä tuli!/

Godkväll! Klockan är mycket. Jag vill ändå berätta om mitt minimalistiska liv. Igår köpte jag en Allmoge-soffa. Jag delade en bild på den på min Facebook-sida. En av mina väninnor hade skrivit en kommentar under bilden "Du skulle ju minimera". Ja! Det gör jag hela tiden, men ibland skaffar jag även saker. Många tycks tro att en minimalist äger och skaffar ingenting. Jag äger! Vi har en soffa, sängar, bord med mera som alla andra. Jag kastar inte bort allt. Jag har sparat barnens första skor och kläder. Såklart har jag skatter. En av dom ser ni på bilderna. Mina svärföräldrar kom med den från Sverige. Stolen är så vacker och passar här och nu. Det kan hända att jag någon dag tröttnar på den och säljer den vidare, men så är livet för en inredningsintresserad minimalist. Ha en trevlig vecka!

/Förresten! Jag har färgat lin i tvättmaskinen. Det blev jättebra!/

8 kommenttia

 1. Uuh.. pelkään aina kans noita "Sunhan piti vähentää"-kommentteja, kun kerron, että oon hankkinut jotain. Kyllä.. jos kymmenen menee ulos ja yksi tulee tilalle, vähentämistähän se on :D Ja tottakai välillä pitää vaihtaakin juttuja.

  P.S. Mä saatan tarvita yhden tumman vihreän seinän 😨 kuitenki 😂😂

  VastaaPoista
 2. Vastaukset
  1. Kyllä :) Lauantai-päivän siellä vietän siskoni kanssa <3 Entäs sinä? Terkkuja <3

   Poista
 3. Kaunis tuoli! Oletko kenties luopumassa keinutuolista? ;) Ihailen että osaat olla sitoutumatta tavaroihin. Minulla on valitettavasti huono tapa, että säästän liikaa tavara, enkä osaa luopua niistä koska melkein kaikkeen liitän jonkun muiston. Esim. vanha, rikkinäinen pannunalusta voi olla vaikea heittää pois, sainhan sen ylioppilaslahjaksi nappuritädiltä! :D Olisi kiva kuulla, löytyykö sinulta sellaisia tavaroita/kalusteita mistä et ikinä luopuisi, ja mitkä ne ovat? (Pahoittelen jos olet joskus kirjoittanut tästä ja asia on mennyt minulta ohi.)
  /Heidi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi :) Voi siis arvaa, kun mä myin sen keinutuolin mun ystävälle. Mä en siinä hötäkäs muistanu kuka sitä oli kysellyt ja yritin jopa kattellla kommentteja, mutta enhän mä löytäny :( I am so sorry!! Joo, löytyyhän multa yksi huonekalu, josta en luovu ja se on se mun rakkaan edesmenneen mummoni liinavaatekaappi joltain 50 luvulta. Se on ja pysyy. Muuten mulla oikeastaan ei ole....paitsi tietty lasten juttuja ekoja kenkiä ym pieniä muistoja. Niin ja on mulla mummon villatakki jota aina pidän <3 Tiedän ton pois laittamisen tuskan....itelläkin oli ennen sellainen taipumus....aattelin et sain tuon lahjaksi ym...jotenkin olen siitä päässyt eroon ;) Terkkuja Heidille!

   Poista
  2. Ei hätää, tuoli löysi varmasti uuden, hyvän kodin! :) Ja mistähän voisit muistaa kaikki tällaiset puolianonyymit kommentit! ;) Taisi sinun mummosi olla sinulla tärkeä ihminen kun sekä villatakki että liinavaatekaappi on sinulle rakkaita! <3 Terkkuja takaisin!

   Poista
  3. <3 Joo, tuoli pääsi mun hoitsukaverin kivaan kämppään <3 Mummo oli mulle kaikki kaikessa, vieläkin ikävä on karmea vaikka hänen poismenostaan on pian kaksi vuotta :( Ja kun se kaikki tapahtui kuitenkin hiukan odottamatta... Onneksi muistot on päänsisällä <3 Niin ja siinä kaapissa ja villatakissa ;) Terkkuja ja mukavaa viikonloppua! <3

   Poista

Iloinen jokaisesta kommentista! Kiitos!

Copyright © LÖYTÖ
Design by Fearne