Ajatuksia talvesta ja täydellisen pehmeää sisustamista / Tankar om vintern och den perfekta mjuka inredningsstilen

7. lokakuuta 2015

vaalea sisustus

Kuparinen hana

puinen tarjotin

Huomenta kuurankukat! Mittari ulkona näyttää -2. Rakastan tätä! "Bring it on" talvi! Se mistä talvessa en tykkää on lasten pukeminen, kylmä auto, jäätyneet ikkunat ja loska. Täydellistä kuitenkin on kynttilät, villasukat ja kodin lämpö. Syksy ja talvi on kaunista katseltavaa. Kuvissa täydellinen pehmeä sisustus. Valkoista ja puhdasta! Mukavaa Keskiviikkoa!

Kuvat: FANTASTIC FRANK Stailaus: MIMMI STAAF.

God morgon frost! Mätaren ute visar -2. Jag älskar det här! "Bring it on" vinter! Det jag inte gillar då det gäller vinter är att klä barnen, kalla bilar, frostiga rutor och snöslask. Det som är perfekt är levande ljus, yllestrumpor och det mysiga varma hemmet. Hösten och vintern är vackert att se på. Ett par mjuka inredningsbilder på det här. Vit och rent! Ha en trevlig Onsdag!

Bilder: FANTASTIC FRANK Styling: MIMMI STAAF.

4 kommenttia

 1. Meillä oli -5. Ja autotalli täynnä puita pakkasen varalle ja autonasit jäässä. Ihana aamun kuura on niin tajuttoman kaunista.

  VastaaPoista
 2. Samaa mieltä talvesta! Inhoan just lasten vaaterumbaa, jääkylmää autoa ja palelemista (ja tulen palelemaan seuraavat 5-6 kk). Mutta kuuraiset lehdet, kirkas ilma, valon laatu - ne ovat kivoja juttuja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä....lasten vaatteet uuh .... Terkkuja Tuulalle <3

   Poista

Iloinen jokaisesta kommentista! Kiitos!

Copyright © LÖYTÖ
Design by Fearne