Johanna Koon keittiön remonttiviikko, päivä 1. + Onnistuneet Vasaramessut ja bloggaaja-arvonnan onnelliset voittajat!

27. lokakuuta 2015

Keittiöremontti kuvin

bloggaajan keittiöremontti

Keittiöremppa edistyy

Tätä on odottanut moni lukijani! Minäkin olen odottanut, hyvin hartaasti. Pohjimmainen syy remonttiimme on haju, tunkkainen haju. Asumme 62-vuonna rakennetussa pienessä puutalossa. Asuinalue on rauhallinen ja sympaattinen, samoin talomme. Harmillinen asia oli kuitenkin tupakointi. Tässä talossa on poltettu vuosikaudet tupakkaa ja ongelmat ovat peitetty uusilla levyillä. Jokainen meistä tietää, että pinttynyt tupakan haju ei peittämällä häviä.
Tänään oli onnen päivä. Aamulla kello seitsemän meille saapui putkimies. Hän irroitti patterit, jotta remonttimiehet pääsevät hommiin. Tuntia myöhemmin meille saapui BYGGAKUTENIN loistavat remppamiehet. Noin kahdessa tunnissa he olivat irroittaneet osan keittiönkalusteista ja purkaneet haisevat levyt. 15.15 seinät olivat peratut ja osittain uudet levyt paikoillaan. Fiilis on aivan loistava. Huomenna jatketaan! Kirjoittelen tällä viikolla paljon keittiöstämme. Valitsimme EPOQIN INTEGRAN MUSTANA. Villinäkorttina heitin tiskipöydän ylle valkoiset kaapit. Jännittääkö? Minua ainakin, sillä suunnitelma on toistaiseksi vain päässäni. 

/Vasaramessut olivat osaltamme menestys. Juttelimme monien kanssa ja saimme hienoja kontakteja. 404 henkilöä osallistui arvontaamme, jossa kysyimme muutamaa juttua blogeihin liittyen. Yksi asia on selvä, te tykkäätte blogeista joissa on laadukkaita kuvia. Niin minäkin! Katso HAUSKA ARVONTAKUVA TÄÄLLÄ! Soitin ja ilmoitin juuri onnellisille voittajille! Pääpalkinnon 300 € lahjakortin KN2 voitti Heidi Hammarberg, kasvohoidon HOME OF KIKASIIN sai Elina Kari-Koskinen ja kukkalahjakortin ANEMONEEN M-L Hautamäki. Onnea!/

//Esittelen upeat yhteistyökumppanini erillisessä Vasaramessu-postauksessani lähipäivinä//

2 kommenttia

  1. Teidän keittiöstä tulee takuuvarmasti upea. Odotan innolla lopputulosta sekä käyttökokemuksia sit siitä altaasta ;)
    Tsemppiä rempan keskelle!

    VastaaPoista

Iloinen jokaisesta kommentista! Kiitos!

Copyright © LÖYTÖ
Design by Fearne