Jouluaiheiset "Speedpostaukset" osa 1, kulta + pohdintaa joulun väreihin liittyen

19. lokakuuta 2015

Kuvakollaasi house doctorin messinkisistä joulutuotteista

elloksen joulutähti

Elloksen kynttelikkö

iittalan messinkinen nappulaHuomenta päivää! Pääni on aina täynnä uutta. Alkuviikko blogissani kuluu "speedpostaamaalla" jouluisia settejä. Loppuviikosta olenkin hiukan kiireinen, sillä Perjantaina virittelen osastoni VASARAMESSUILLE. Toivon sydämmeni pohjasta, että juuri sinä tulet sinne. Olisi kiva tavata myös "oikeassa elämässä". Kuten jo aiemin kerroin, konsultoin mielelläni sisustamiseen tai tavaran hallintaan liittyvissä kysymyksissä. Kysy siis! 
Päivän jouluinen "Speedpostaus" on täyttä kultaa. Joulu mielletään perinteisesti punaiseksi, mutta joulu voi olla muunkin värinen. Itse en vielä ole päättänyt jouluni väriä. Oletko sinä? Päivän kultaiset joulujutut löytyvät seuraavista paikoista: ensimmäisen kollaasin tuotteet tulevat HOUSE DOCTORILTA. Näitä tuotteita Vaasassa myy ainakin MINUN/MIN liike. Toisen ja kolmennen kuvan kullat löytyvät ELLOKSELTA. Viimeisenä, mutta ei vähäisempänä "Nappulat", jotka löytyvät IITTALAN VERKKOKAUPASTA. Kivoja juttuja, eikö totta? Mukavaa Maanantaita! 

Godmorgon! Jag vill alltid hitta på något nytt. Början av denna vecka skall jag "speedposta" julgrejer. På slutet av vecka är jag ganska upptagen med VASARAMÄSSAN. På Fredag gör jag ordning min egen mässoavdelning och på Lördag och Söndag kan du träffa mig på mässan. Kom gärna dit och hälsa på! Jag konsulterar gärna i olika frågor gällande inredning och hantering av grejer där hemma. Så fråga! Denna "Speedpost" handlar om guld. Ha en trevlig Måndag!

2 kommenttia

 1. Heiii...arvaapa, minkä jutun heitin toivelistalle Ellokselta just hetki sitten :D Mä luulen, että meillä tulee tänä jouluna olemaan sinistä, harmaata, mustaa ja messinkiä/kuparia. Ja tokihan siellä nyt joku punainen juttukin on varmaan pakko olla. Annukkakin joskus pari vuotta sitten totesi, että ei se kuule joulupukkikaan välttämättä niin tykkää punaisesta, mutta se käyttää silti punaisia vaatteita, koska se on joulun väri. Ni. :D

  Tsemppiä viikkoon! Minä saatan tehdä tapoihini poikkeuksen ja lähteä messuille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi tule kultamuru messuille mua kattoon <3 Sitte mennään Minun/Min juttuunkin yhes näemmä ;) Mukavaa tätä viikkoa! <3

   Poista

Iloinen jokaisesta kommentista! Kiitos!

Copyright © LÖYTÖ
Design by Fearne