Sisustajan elämää, messujuttuja, ajatuksia luomisprosessista ja mies joka joutui töihin

22. lokakuuta 2015

vasara messut
sananlasku


Iltaa! Monta rautaa tulessa, mutta taidan olla erittäin tottunut sellaiseen. Ehkä nimeni voisi muuttaa Johanna Elisa tuhat rautaa tulessa Koo? Veimme juuri mieheni kanssa tavaroita VASARA MESSUILLE. Henkilökunta oli erittäin avuliasta ja fiilis hallissa oli kiva. Olen miettinyt luomisprosessia. Sitä kun aloitat suunnittelemaan jotakin. Alussa olet asiastasi aivan varma, idea on mielestäsi hyvä. Kun alkaat toteuttamaan asioita iskee epävarmuus, onko tämä sittenkään hyvä? Jossain vaiheessa kuitenkin varmuus voittaa. Loppua kohden olet jälleen melko varma asiastasi. Käy lukemassa TÄMÄ! Niin osuva kuvaus luomisprosessista. Olen omalla kohdallani käynyt läpi jokaisen vaiheen, joka kerta jotain tehdessäni. Loppupelissä on vain  uskottava ja luotettava taitoihinsa. Luomisessa vaaditaan tietynlaista rohkeutta! On päästävä eroon pelosta, pelosta olla väärässä. On oltava sinut tyylinsä kanssa ja tiedostettava, että kaikki eivät siitä vältämättä tykkää.
Mieskin pääsi tänään töihin. Kannoimme laverin autoon ja totesin, mitäpä sitä ei tekisi sisustusasioiden eteen. Hän hymähti ja virnuili.  Mukavaa Torstai-iltaa! 

Tule moikkaamaan minua, NETTAAJEMINAA ja ANNAA! Löydät meidät Botniahallilta osastolta C 630 tämän viikonlopun Lauantaina ja Sunnuntaina. Kivoja ideoita luvassa ja huippu-upea arvonta, jossa voittaja saa omakseen 300 euron arvoisen lahjakortin KN2:SEEN. Tervetuloa!

/Voit seurata osastoni rakennusta huomenna Instagrammin kautta. Ekojohannan Insta-tilin löydät TÄÄLTÄ! Kuvaan myös mukavia filmin pätkiä eli suosittelen kurkistamaan!/


Ingen översättning tyvärr. Snart kommer jag att börja översätta till engelska. Jag tror att dom flesta svenskspråkiga är ganska så duktiga på engelska eller? Överlever ni?

4 kommenttia

 1. Voi että mikä magee projekti! Ja varmasti riittää hommaa :D Tsemii <3 Aivan upee sun jutusta tulee!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä riittää ;) Kiitos ihana <3

   Poista
 2. Olipas kyllä osuva tuo kuvaus luomisprosessista. Niin totta! :D Ja ihania messuja sulle, pidä hauskaa! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihana Liisa <3 Joo tuo kuvaa niin hyvin, joka kerta noi tulee läpikäytyä kun jotain tekee :D Mukavaa viikonloppua! <3

   Poista

Iloinen jokaisesta kommentista! Kiitos!

Copyright © LÖYTÖ
Design by Fearne