Kuinka saada kylmä messutila sisustettua? Tarinaa Vasaramessuilta + Löytö-blogin loistavat yhteistyökumppanit messuilla

5. marraskuuta 2015

tyhjä messutila
Daybed
bloggaajan Messuosasto
lapuan kankureiden villapeitto
syyshortensia ja kynttiläasetelma
kuvakollaasi messuilta

/Osittain sponsoroitu postaus/

Hyvää iltaa! Kuinka saada kylmä messutila sisustettua? Siinä oli haastetta! Palaan remonttipostausten välissä aiheeseen "Vasaramessut". Messut olivat menestys! Meitä sisustusbloggaajia oli mukana neljä. Minun lisäkseni omat osastonsa suunnittelivat NETTA-NATALIAANNA ja MARIA-ELINA. Sisustukset olivat todella erilaiset. Jokainen teki uskollisesti omalla tyylillään. Meillä oli todella hauskaa yhdessä ja meininki oli rento. Kokemus oli ainutlaatuinen ja poikkeava normaaleista blogiprojekteista. Virkistävää! Juttelimme kävijöiden kanssa ja järjestimme upean arvonnan. Olimme laatineet arpakuponkiin muutaman kysymyksen blogien lukemiseen liittyen. Arvontaan osallistui 404 henkilöä. Vastausten perusteella ilmiselvä asia oli se, että blogeja lukevat arvostavat blogeja joissa on hyvät laadukkaat kuvat. Lähestulkoon jokaisessa lapussa oli rasti "hyvät kuvat" kohdassa. Arvonnan sponsorit olivat KN2HOME OF KIKAS ja ANEMONE. Tuhannet kiitokset heille siitä! Voittajille on ilmoitettu henkilökohtaisesti!

Suunnittelin omasta osastostani tumman. Halusin tummaa tummalla. Rakensin kaiken tuunaamani [tai öh, mieheni tuunaaman] laverin ympärille. Ajatus "Daybedistä" on kiinnostanut minua pitkään. Tein siis sellaisen. Peti olikin asia, joka kiinnosti monia. Saattoipa se saada aikaan hiukan inspiraatiotakin, ainakin muutamassa messukävijässä. Mahtavaa! 

Löytö-blogin loistavat yhteistyökumppanit messuilla olivat: VM-CARPET OY ja TUNTURI-MATTOKN2 ja NORMANN COPENHAGENIN KNOT CHAIRHOME OF KIKAS verhot, INNOLUX ja PASILA RIIPPUVALAISINBEANIE ON HELINA tyynyt [lukuunottamatta vaaleansinistä] LAPUAN KANKURIT ja CORONA UNI MUSTACATA A ja JULISTE "THE WINNER" sekä ANEMONE Hortensia. 

Kiitän armaita kumppaneitani upeasta yhteistyöstä! Tuotteet ovat erittäin laadukkaita ja voin suositella niitä lämpimästi! Kiitokset kuuluvat myös POHJANMAAN EXPOLLE. Oli upeaa saada olla osana Vasara- ja Huonekalumessuja. Kiitos! 

/ja kiitos äiti, isä, mies, lapset ja ja ja.../

6 kommenttia

 1. Kuulostaa ihanalta projektilta! Ja olen kyllä aivan samaa mieltä siitä, että kuvat ovat se juttu.. :) Kivaa viikonloppua!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, oli tosi kiva <3 Terkkuja Katrille <3

   Poista
 2. Tuo day bed on aivan mahtava. Kiitos inspiraatiosta. Oman terassin sisustussuunnitelmat saavat vielä elää, olin jo melkein lyönyt lukkoon erään hankinnan mutta... katsotaanpa nyt vielä. On koko talvi aikaa pohtia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ole hyvä! Mä niin tykkään....hiukan harmillista on, että voi olla että en pysty tuota pitään meidän olohuoneessa :( Tulee melko ahdasta....Terkkuja Sannalle!

   Poista
 3. Hieno sisustus! Ja jännä - mua kiehtoo tummat sävyt juuri nyt. Yleensä olen valoisan ja vaalean ystävä, mutta nyt inspiroidun tummuudesta ja syvyydestä :) Siinä on jotain vähän mystistä ja arvoituksellista ja puoleensavetävää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan sama tilanne...mua on jo jonkin aikaa kiehtonut tumma sisustus....paljon näkee maailmalla, vähemmän suomessa....vielä...mutta kyllä ne pehmeät asteen tummemmat sävyt vielä suomenkin valtaa. Useinhan kaikki rantautuu tänne muutaman vuoden myöhässä ;) Terkkuja Tuula!

   Poista

Iloinen jokaisesta kommentista! Kiitos!

Copyright © LÖYTÖ
Design by Fearne