Kynttilänjalkainspistä, edullista designia ja minimalistin repsahdus

17. marraskuuta 2015

Normann copenhagen kynttilänjalat
eno studio pin kynttilänjalkafolk kynttilänjalat ja eukalyptuksen oksat
/Alimman kuvan kynttilänjalat saatu/ KN2/

Iltaa ihanat! Tämä päivä...jaa-a, mitähän siitä kertoisin? Päivä on ollut hidas. En ole tehnyt juurikaan mitään. Pyykkikone on tosin pyörinyt kuumana koko päivän. Eilen toimin  rakkaan ystäväni NETAN assarina stailaushommissa. Kävin tapaamassa upeita yhteistyökumppaneitani KN2:lla. Verkkokaupan pyörittäjät Juha ja Petri ovat aivan loistavia tyyppejä. Suunnittelemme kivoja juttuja! Pohdimme myös kynttilänjalka-asioita ja totesimme, kuinka kiva ja erilainen MULTI CANDLE PIN on, MUTTA kuinka paljon löytyy myös muita erittäin kivoja vaihtoehtoja. Ei varmasti tule sinulle yllätyksenä, kun kerron rakastavani brändiä NORMANN COPENHAGEN. Rakastavani siis materiarakkaudella ei sillä oikealla. Normannin tuotteet ovat minun makuuni täydellisesti muotoiltuja. Linjat ovat kauniit ja selkeät! Täydellisiä, jos minulta kysytään! Hinta-laatusuhde on parasta, kaunista designia kohtuuhintaan. Kuvien kynttilänjalat ovat kaikki Normann Copenhagenin lukuunottamatta ENOSTUDION CANDLE PIN MICROA. Nyt on kynttilöiden aika! Itseasiassa, minimalisti on hiukan repsahtanut ja hankkinut liian monta kynttilänjalkaa. Nobody is perfect! Nyt nukkumaan! 

/Kynttilänjalat: FOLK MATALA VAALEAN HARMAAFOLK BURGUNDINOCTO ja HEIMA/

//Tuo 4 haarainen Heima olisi muuten melko täydellinen adventtikynttelikkö! Kuvittele esimerkiksi jokaisessa haarassa pellavanarulla sidotut havunoksat pienillä numerolapuilla. Ei paha!//


4 kommenttia

 1. Meillä on samoja materiarakkauskohteita :) Noista kynttilänjaloista meillä onkin vasta yks. Oon kyllä yrittänyt luopua vanhoista, jotta vois hankkia vielä myös ton Enon "miniversion".

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. niin taitaapi olla :D Kiva niin! Noi on aivan ihania noi Folkitki <3 Terkkuja!!

   Poista
 2. Ihania kynttilänjalkoja! Niitä ei voi olla koskaan liikaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin se taitaa olla ;) Terkkuja Annalle <3

   Poista

Iloinen jokaisesta kommentista! Kiitos!

Copyright © LÖYTÖ
Design by Fearne