Maanantain Marimekko, Pieni Kulkunen kaitalliina ja haaveissa uusi pöytä ruokailutilaan

9. marraskuuta 2015

marimekon pien kulkunen kaitaliina

Maanantai, minun Perjantai! On kulunut aikaa siitä, kun viimeksi postasin "Maanantain Marimekko" sarjaani. Tänään silmiini osui tämä kuva. Täydellistä inspiraatiota! Kuvassa näkyy PIENI KULKUNEN KAITALIINA. Aivan ihana! Toinen upea hiukan saman henkinen pöytäliina on LAPUAN KANKUREIDEN RUUT! Elin pitkän kauden ilman pöytäliinoja, mutta minimalismin myötä tämä muuttui. Kun tavaraa on vähän, tuo pöytäliina lämpöä ja kodikkuutta. Kysynkin siis pöytä liinalla vai ilman? 

Itseasiassa haluaisin uuden pöydän ruokailutilaan. Vanha kirpparilta ostettu pöytä on palvellut erittäin hyvin ja pitkään, mutta kaipaisin hiukan vaihtelua. Haluaisin pöydän vaaleasta puusta tai lankuista. Sen ei tarvitsisi olla uusi, vanhakin kävisi. Jos sinulla on vihjeitä mistä tallaisen voisin löytää, kerro heti!

Kuva: MARIMEKKO

2 kommenttia

  1. Aivan ihana liina ja kauniita kuvia osaat ottaa! Pöytä liinalla, äänestäisin minä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos <3 Tämä postauksen kuva on Marimekon ;) Nyt on vain kuvauksen kannalta hankalat ajat. Joo itseasiassa mäkin kyllä nyt sytyn liinoille :) Tuo kuvan pinei kulkunen on mulla hankinta listalla ;) Terkkuja Minnalle <3

      Poista

Iloinen jokaisesta kommentista! Kiitos!

Copyright © LÖYTÖ
Design by Fearne