Minimalistin joulu, osa 1 / Joulukattaus minimalistin mieleen + sivuvinkki, Bo Bedre

10. marraskuuta 2015

minimalistinen joulukattaus

havunoksat lasimaljakoissa

Mukavaa Tiistaita! Nyt on harmaata, mutta onneksi pian tulee Joulukuu ja joulun valot. Sen kunniaksi aloitan uuden postauksien sarjan "Minimalistin Joulu". Viime vuonna kirjoitin "Minimalistin Jouluvinkit" postauksia, jotka olivatkin varsin suosittuja. Löydät postaukset blogini hakukentän kautta. Postauksista löytyy muunmuassa juttu MINIMALISTIN JOULUVINKIT // FIKSUT LAHJAT, KLIK!  

Tänä vuonna jaan niinikään minimalistista jouluinspiraatiota. Ensimmäisenä on vuorossa yksinkertainen joulukattaus. Kuvissa näet arkkitehti Jonas Bjerre-Poulsens joulupöydän vuodelta 2013. Juuri sopiva minun makuuni. Yksinkertainen, mutta silti pehmeä. Lasimaljakoiden alle piiloitetut oksat ovat todella yksinkertainen ja kaunis idea. On sata varmaa, että myös minä tulen piilottamaan jonkun sortin oksia lasien alle. Helppoa, halpaa ja yksinkertaista! Kokeile kotona!/BO BEDRE on mainio sivusto, upeaa Tanskalaista sisustusinspistä/

6 kommenttia

 1. Voi vitsi, ku kivoja! Mä oon kerännyt lasipurkkeja, että laitan niihin havuja ihan normimeiningillä, mutta vois laittaakin osan purkeista nurin päin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä! Noi on niin kivoja <3 Terkkuja!!

   Poista
 2. Aivan ihana idea toi lasipurkkiin piilottaminen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö? Mä oon nähny näitä silloin tällöin Pinterestissä. Hauska ja kaunis idea on <3 Terkkuja Kristiinalle <3

   Poista

Iloinen jokaisesta kommentista! Kiitos!

Copyright © LÖYTÖ
Design by Fearne