Eucalyptus Populnea, tunnelmaa, totuus ja mieletön FB kirppislöytö + muita mietteitä

13. marraskuuta 2015

tunnelmallinen kuvakollaasi
Instagrammeilla mennään! Pitkän päivän ilta! Tänään on todellakin Perjantai, joka on minun Sunnuntai, sillä viikonloppu kuluu töitä tehden. Kävimme SANNIKSEN kanssa iltapäiväkahvilla pitkän kaavan mukaisesti. Kivaa oli, kuten aina. Käväisimme myös AMALIASSA ja ostin sieltä itselleni punaiseksi värjättyä Eucalyptusta. Upea kasvi! 
Katsastin muuten eilen illalla paikallista FB-kirpparia ja silmiini osui  messinkinen kynttelikkö. Se jäi mieleeni. Etsin ilmoituksen aamulla ja tarjosin kynttilänjalasta 4 euroa. Kaupat tehtiin ja nyt minulla on todellinen kaunistus. Se on ihana! Postauksen kuvat ovat erittäin tunnelmalliset, mutta totuus on toinen. Tavaraa lojuu hiukan siellä ja täällä. Älä siis luule, että istumme tässä herkässä kynttilänvalossa ja kämppä on tiptop! Noup! 

/Muita mietteitä! Sen jälkeen, kun aloitin työni päivystyspoliklinikalla, pian vuosi sitten, olen jo kolme kertaa osunut ensimmäisenä onnettomuuspaikalle. Näin myös tänään, keskellä pahinta ruuhkaa risteyksessä. Kolaus oli erittäin kova. Auto osui kovasta vauhdista liikennevalopylvääseen, joka meni poikki ja lensi kuin keppi. Soitin paikalle ambulanssin. Ihmettelin kuinka paljon enkeleitä kuljettajalla oli. Tapahtumassa oli katastrofin ainekset. Toivon, että hänen pään sisällä on kaikki kunnossa. Mitä nyt sitten tästä? No sitä, että ollaan varovaisia ja mennään onnettomuuspaikalla auttamaan, vaikka itseäkin pelottaisi. Itseasiassa pelkäsin tällä kertaa todella paljon, millaisessa tilassa kuski olisi. Kaikenlaista!/


8 kommenttia

 1. Nyt saa olla liikenteessä varuillaan,kun liukkaat kelit saattavat yllättää.kynttelikkö on kaunis!Tuo poppeli on uusi tuttavuus,puusta olen kuullut,mutta taitaa olla eri asia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Piti Aikulle tulla oikeen korjaamaan että tuo olikin Eucalyptus Populnea....mulla meni aivan sekasin noi Poput ja oletinkin että puhuttiin Populuksesta.....luulin siis itsekin tänne asti että tuo on Populus...Onneksi kukkakauppias korjasi hommelin....ihmettelin myös kun kuvissa näky aika erilaise näkönen kasvi....muttta aattelin sitte vain et ne on jotain hienoja uusia oksia puusta tai muuta vastaavaa, mutta kyseessä on siis punaiseksi värjätty Eukalyptus :D Oppi ja ikä ja kaikki! Mukavaa Sunnuntaita! <3

   Poista
 2. mulla on kans iskenyt toi messinki jostain syystä...Ostin kirppikseltä 2 aisakelloa jotka suunnittelin joulukoristeeksi ja appiukolta tuli messinkiset slaavilaistuohus jalat jotka sopii noiden kellojen kanssa ku nenä päähän.

  VastaaPoista
 3. Vastaukset
  1. Kyllä! Tykkään tosi paljon <3 Terkkuja Jennalle!

   Poista
 4. Oli kyllä hitsin kiva istua ihan rauhassa. Oltais varmaan saatu vierähtämään vielä toiset pari tuntia :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kevyesti oltas voitu istuu vielä monta tuntii <3

   Poista

Iloinen jokaisesta kommentista! Kiitos!

Copyright © LÖYTÖ
Design by Fearne