Hyvästi vuosi 2015, puhdistautumisen vuosi! Raikas olo, sellainen on olo, kun kannettava kevenee...+ terveiset sinulle armas lukijani

31. joulukuuta 2015


uusi vuosi


puhdistus artikkeli avotakasta
minimalistin vaatekomero
Vinkit kodin kunnossa pitämiseen
kuvia makuuhuoneesta
Tappwelin messinkinen keittiön hana
Niken air force one lenkkarit
selfie ja kirppislöytö
erilainen asukuva
habitaren sateenvarjo asetelma
kesäaiheinen kuvakollaasi
piooni ja jälkiruokakulho
kinfolk lehti ja valkoiset kynttilät
lapuan kankureiden corona uni huopa
Hyvästi vuosi 2015, puhdistautumisen vuosi! Halusin kait kuvista päätellen lentää, olla Maija Poppanen! Lentoon en päässyt, mutta tavoitin korkealle. Sain kiinni hyvästä ja ehdin, ehdin paljon. Kuluneesta vuodesta mieleeni jää erityisesti puhdistautuminen. Raikas olo, sellainen on olo, kun kannettava kevenee ja elämä yksinkertaistuu. Askel on kevyt! Mielikin on kevyt, on tilaa ajatuksille. Ajatukseni, ne ovat kirkkaat ja selkeät! On onni, rakkaus, puhtaus ja ilo! Sekaan mahtuu muutakin, mutta ne voi unohtaa. Vuoden viimeisenä päivänä saa lentää! Tässä me taas olemme, sinä ja minä, vuoden 2015 viimeisenä päivänä. Kiva, kun olet kulkenut kanssani! Jatketaan, tule lennetään!! Kenelle olisin kirjoitellut ja näyttänyt kaiken tämän ellen sinulle? Vain sinulle! Lupauksia en tee, otin varaslähdön ja aloitin jo! Hyvää uutta vuotta 2016 armas lukijani! Tammikuussa tavataan!
2 kommenttia

  1. Kauniisti taas kirjoitit. Elämä on jokaiselle meistä erikseen niin "henkilökohtaista". Osaat olla rehellinen ja siis avoin. Pitää toivoa enemmän hyvää vointia uudelle vuodella itselle kuin Sinulle. Kun olet ikiliikkuja.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :) Hyvää uutta vuotta Jusupoffille! Kiva kun hengaat siellä ruudun toisella puolella!

      Poista

Iloinen jokaisesta kommentista! Kiitos!

Copyright © LÖYTÖ
Design by Fearne