Ilta Vaasan Marimekossa, päivän asu ja sekalaista arjen pohdintaa

7. joulukuuta 2015

marimekon bloggaajailta
pieni purnukka muki

marimekon blogi-illan tarjoilut

marimekon  vaasan liike

EKOJOHANNAN INSTAGRAMMIA seuraavat saattoivat jo huomata, että vietimme Blogivaasan bloggaajien kanssa iltaa Vaasan MARIMEKOSSA. Hypistelimme ja hengailimme. Marimekko on aina Marimekko. Hyllyt ovat täynnä kivoja, monillle tuttuja juttuja. Itse olen hiukan säästökuurilla eli ostokseni jäivät minimaalisiksi. Ostin pari viikkoa sitten PIENI KULKUNEN KANGASTA. Tänään ostin samaan sarjaan kuuluvan keittiöpyyhkeen. Tuntuu siltä, kuin nämä Marimekon "pienet" olisivat tällä hetkellä minun juttuni. Tykkään todella paljon myös kuosista "PIENI PURNUKKA". Myös "PIENI HATTARAKUKKA" on kiva. Marimekolle kiitos illasta ja blogiystävilleni seurasta!

Muuten tämä päivä on kulunut nopeasti. Aamulla hinnoittelin kirpparikamojani ja siivosin. Olen karsinut tavaroita. Niitä kerääntyy kuin varkain. Totean vain, että nyt on parasta aikaa tyhjentää taloutta, vanhaa pois ennen kuin uutta tulee. Kirjoitan aiheesta lisää pian. Päivän asu: VIETTO TASKUMEKKO ja VALONAN OCTAGON KAULAKORU, taattua suomalaista suunnittelua ja tekoa. Olen saanut tuotteet aikoinaan blogiyhteistyön puitteissa. Korun esittelen teille hiukan terkemmin lähipäivinä. Octagon olisi muuten täydellinen joululahja laatutietoiselle yksinkertaisen kauniista designista tykkäävälle!

/Osallistukaa muuten koruarvontaani TÄÄLLÄ! Nyt starttaan pika-arvonnan blogini Facebook-sivulla TÄÄLLÄ! Palkintona on aivan upea ledivalosarja! JENNI! Viimeinen kuulutus! Voitit Normannin kynttilänjalat. Laita minulle pikemmiten yhteystietosi osoitteeseen ekojohanna [at]gmail.com Jos tämän viikon kuluessa tavoita sinua, arvon uuden voittajan./

Lähetä kommentti

Iloinen jokaisesta kommentista! Kiitos!

Copyright © LÖYTÖ
Design by Fearne