Johanna Koo vierailee, Pikkuisen Kirppis / Kiva kirpputori meidän naapurissa + muita 4 lapsen äidin pohdintoja

9. joulukuuta 2015

pastellinväriset retrotuolit
lapsi kirpputorilla
Lasten leikkipaikka kirppiksellä

lastentavaroiden kirpputori

lastenvaatekirppis
vaasan pitsitehdas
Kävimme Juditin kanssa hijattain PIKKUISEN KIRPPIKSELLÄ. Kirpis myy pelkästään lastenvaatteita ja tarvikkeita sekä leluja. Paikka on söötti, kuin karkki. Se sijaitsee Vaasan vanhassa Pitsitehtaassa Vetokannaksella. Rakennuksessa on myös Siwa, joka on meidän lähikauppamme. Sinne juoksen usein illalla, tukka solmussa maitoa hakemaan. Tuossa Siwassa tapasin muuten NETTA NATALIAN ensimmäisen kerran muutama vuosi sitten. Hän asui ennen tuon rakennuksen yläkerrassa. Hiukan ennen tuota tapaamista minulle oli selvinnyt, että Netta, jonka blogia innokkaasti luin, oli Vaasalainen ja asui lähestulkoon naapurissani.

Pikkuisen Kirppis on erittäin lapsiystävällinen ja kiva paikka. Totesin tosin jälleen, että minun lastenvaaterallini on melkein ohitse. Lapset alkavat olemaan isoja. Uskomatonta, olen elänyt "mammalaiffii" vauvojen ja taaperoiden kanssa vuosia. Yhtäkkiä he ovat isoja ja lastenvaatteet jäävät historiaan. Juditille saan onnekseni vielä hetken ostaa pienempää. Olen neljän lapsen äiti, mutta se näkyy hyvin vähän täällä blogissa. Se on toki todettava, että "mammablogi" tämä ei koskaan ole ollutkaan. Suosittelen  "Pikkuisen Kirppistä"! Siisti paikka ja hyllyt ovat täynnä. Lapsille löytyy leikkipaikka. Tämä on kirppis, joka sopii lapsille. Harvoilla kirppiksillä he viihtyvät, mutta täällä kyllä! Mukavaa Keskiviikkoiltaa! Kiitos, sille jonka autossa lukee "Peto on irti". Se on hauskuutta se ja nauran joka kerta, kun tuon pedon näen.

/Vein tänään paljon uutta tavaraa PALOSAAREN KIRPPIKSELLE. Sekin on paikka, jota suosittelen. Minun on helppo viedä sinne, koska paikka sijaitsee meitä erittäin lähellä. Kuskasin sinne meriheinästä punotun ison korin, paperikoristeita, lisää kynttilänjalkoja, sisustuslehtiä, kirjan "Ikea Tarina" ja vaikka mitä. Myös TÄMÄ juliste on siellä myynnissä. Käväse, jos kiinnostaa! Pöytä 147! Vien seuraavan kerran tavaraa Perjantaina./

4 kommenttia

 1. Hei tää on kans mun favorite <3 :D Helppo kipasta Siwa-reissulla! Ja niin kiva lasten kanssa :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos ihanainen vinkistä! Kävin julisteen pöydästäsi ostamassa,ja olen siitä NIIN iloinen :) Monta kertaa olen sen aikonut tilata, mutta aina jäänyt. Nyt kehyksen ostoon, että saan sen heti seinälle.
  Eija

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikä! Voi kun mahtavaa!! <3 Kiva, että ehdit sen hakea! <3 Se on tosi kiva, loppu vaan seinätila täällä, kun mulla on niin monta julistetta tuolta ;) Terkkuja <3

   Poista

Iloinen jokaisesta kommentista! Kiitos!

Copyright © LÖYTÖ
Design by Fearne