Joulua sisällä ja ulkona, ajatuksia siivoamisesta ja nolo paljastus itsestäni, jolle saatte nauraa!

8. joulukuuta 2015

instagram kuvakollaasi joulusta

Jouluiset koristeet ulkona

Pakkohan minun on tulla sanomaan tänäänkin hei, HEI! Olen saanut paljon aikaan. Älä silti luule, että jokainen paikka täällä kiiltää, ei ei. Siivoaminen ja sisustaminen ovat lempipuuhiani. Jos haluan rentoutua, en yleensä lähde shoppailemaan tai juhlimaan, vaan siivoan ja säädän. Toki joskus myös kaffittelu keverin kanssa on hyvä keino rentoutua. Uusi keittiömme on saanut jouluasun. Suosin yksinkertaisia koristeita ja sellaisia ne meillä ovatkin. Olen viritellyt jouluvaloja myös ulos. Kuvat ovat jälleen ala INSTAGRAM, mutta kyllä niistä käsityksen saa. Jotta kaikki ei olisi liian kaunista ja täydellistä kerron nolon piirteen itsestäni. Mietin todella pitkään, kehtaanko edes kertoa, mutta päätän sen tehdä. Monet pitävät minua siistinä ja hyvin tarkkana, mutta lähipiirini tietää, että olen jossain asioissa erittäin saamaton/laiska. Hyvä havainollistava esimerkki on vaikkapa tämä: Pyykkään luonnollisestikin paljon ja kuivatan pyykin kesä/syysaikaan ulkona telineessä. Nyt kuitenkin kävi niin, että säät yllättivät ja "unohdin" muutaman lakanan pyykkitelineeseen melko pitkäksi aikaa. Sitten tuli myrsky, joka katkaisi pyykkitelineen jalan ja teline kaatui. Kyllä! Lakanat laahasivat maata ja roikkuivat siellä viikkoja. Hävettää! Mietin muutamia ystäviä/bloginlukijoita, jotka tietävät missä asun, mitä he ajattelevat? Hahaha, takapihamme on näyttänyt kuin Tsernobylin jäljiltä...pyykit kaatuneessa telineessä ja pahvilaatikoita terassilla keittiöremontin jäljiltä. Onneksi saimme eilen kuljetettua ison määrän roskaa hyötykäyttöasemalle. Tänään hain myös "ne pyykit" ulkoa. Eivät kuivaneet, vaikka niitä viikkoja narulla roikutin. Ihme! Naurun remakkaa tähän paikkaan! Sinäkin saat nauraa! Ole hyvä!!

/Haluan lähiaikoina kertoa hiukan asuinalueestamme. En halua kertoa tarkkaa sijaintia, mutta hiukan tulen avaamaan aihetta. Teen parhaillaan "Johanna Koo Vierailee" postausta. Kerron seuraavassa osassa naapurissa sijaitsevasta PIKKUISEN-KIRPPIKSESTÄ. Mukava paikka!/

6 kommenttia

 1. Voi Jossu, ei tuossa mitään noloa! :D Kaikilla on omat heikot kohtansa, vaikka olisi kuinka järjestelmällinen ja perussiisti, niin esim. mulla ei ikkunat tule pestyksi niin sitten millään, en vaan saa aikaiseksi eikä ikkunoita ole edes monta! Ehkä ensi kesänä, ehkä ei, jää nähtäväksi. Lisäksi saatan imurointien välissä kerätä isompia villakoiria (miten ne kerääntyykin aina samoihin paikkoihin!) kostutetulla talouspaperin palalla, niin näyttää heti siistimmältä. Tuohan on muuten ihan hyvä kiire-vieras-paniikki -vinkkikin.

  Ihania tunnelmia kuvissa, teidän keittö on niin kaunis. <3

  Vakkarilukija

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ihana kommentti <3 <3 Kiitos siitä!!! Kiva kun olet vakkari <3

   Poista
 2. Haha! No meillä on kans aina suhteellisen siistiä kotona, mutta eipäs ne vieraat sinne ulkovarastoon katso, se ulkovarasto nielee KAIKEN! sinne vaan! välillä mietin että jos ei ois sitä ulkovarastoa niin sinne ei tulis jemmattua kaikkea. Vaikka hyvin ollaan minimoitu tavaraa mutta ainahan sitä jotain laatikkoa sun muuta turhaketta pyörii ja sinne ulkovarastoon ne joutuu! Sulla on ihanan inspiroivia kuvia, tuo hyasintti asetelman kopioin meille! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. <3 Heheheh. Voi mahtavaa, kopio ihmeessä....tuo taitaa olla sellanen lasinen johon shampanjapullot laitetaan jäätyyn ;) Ja noi patterilliset kuparivalot ostin sinne sisällä...kopsee pois! <3

   Poista
 3. Hahhah :D Tämmösenä perussiistinä nipottajana mullakin on toisinaan näitä "häpeäpilkkuja" kuten mädäntyneet tomaatit viikkotolkulla kasvihuoneessa syksyn "yllättäessä"..

  VastaaPoista

Iloinen jokaisesta kommentista! Kiitos!

Copyright © LÖYTÖ
Design by Fearne