Jurvassa! Päivän asu, kapseliyhdistelmä numero 1, boonuskuvat kauniista tyttärestäni ja kysymys sinulle

28. joulukuuta 2015

päivän asukuvat
metsämaisemat jurvassa
lapuan kankureiden villapeitto ja nuori tyttö
lapuan kankureiden villapeitto corona uni
kuurankukkaset pellolla
huurteinen pelto ja maalaismaisema
Aina vuoden vaihtuessa haluan uutta ja raikasta blogiini. Olen kirjoittanut Löytöä jo yli kuusi vuotta ja ilme on muuttunut moneen kertaan. Vietimme tämän Maanantain Jurvassa vanhempieni mökillä. Otin mukaan kamerani ja ikuistin pitkästä aikaa päivän asuni. Koska kapselikomeroni kiinnostaa ja herättää osittain epäilyksiä jaan lähipäivinä asukuvia "kapseliyhdistelmistäni". Haluan havainnollistaa, kuinka erilaisen lookin saa pienellä määrällä vaatteita, jotka ovat helposti yhdistettävissä keskenään. Tänään päälläni ovat mustat TOPSHOPIN JAMIE SLIM FIT farkut, alla  MUSTA CUBUKSEN T-PAITALINDEXIN POOLONEULE ja CLARKSIN NILKKURIT, KLIK! Boonuksena tänään tarjoan kaksi kuvaa kauniista tyttärestäni. Tämä tyttö on poseerauksen mestari. Hän ottaa asentoja ja ilmeitä todella luontevasti. Näissä kuvissa aarteeni on kietoutunut mustaan LAPUAN KANKUREIDEN CORONA UNI VILLAHUOPAAN [saatu Kankureilta]. Miten postauksen alku liittyi muuhun juttuun? No, pohdin jälleen blogiani ja millä lailla sitä raikastaisin. Millaisista jutuista ja aiheista sinä tykkäisit? Luonnollisestikin LÖYTÖ tulee aina olemaan kuvablogi, joka käsittelee hyvin paljon sisustamista, tyyliä ja visuaalista kauneutta. Mukavaa Maanantaita! 

8 kommenttia

 1. Kaunista on. Mä täällä kans pohdin blogin uutta ilmettä. Pitäs kuuulemma päättää jo, patistaa mies, joka on nyt ihan innolla blogissa mukana. Uutta tulee ja paljon.

  VastaaPoista
 2. Mua kiinnostaa nimenomaan nämä sun kapseli-vaatteet :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä! Lisää niistä kerron kyllä :) Terkkuja <3

   Poista
 3. Sinä olet kyllä niin energinen ja päässyt blogillasi pitkälle. Itsekin haluaisin uusia blogini ilmettä mutta tarvitsen apua sen kanssa, kun asentamani alustat ei koskaan näytä siltä miltä haluaisin. Ihana tuo tyttösi. Itsellänikin on vaatteiden vähennys vimma. Mitä vanhemmaksi tulen sitä vähemmän ostan. Talvitakin ostin viime vuonna ja aion käyttää sitä seuraavat 10 vuotta, vähintään. Hyvää uutta vuotta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihana Terhi <3 Joo, onhan näissä ollut oma hommansa ja aina kun vaihtaa pohjaa tai uudistaa on siinä melkoinen homma :/ Mahtavaa et sullakin iskeny tollanen vähemmän vaatteita vimma, peukkua sille! Terkkuja <3

   Poista
 4. Kapseli höpinät kiinnostaa mua nyt erityisesti, niitä lisää siis! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. <3 Ja niitähän tulee :D Terkkuja sulle ihuna <3

   Poista

Iloinen jokaisesta kommentista! Kiitos!

Copyright © LÖYTÖ
Design by Fearne