Päivän asu, kapseliyhdistelmä numero 2 + boonuksena superheilahtanut makee kuva sekä juttua järjestelmällisestä appiukostani

29. joulukuuta 2015

päivän asu kuva blogissa
Päivän asu
havumetsä maisema
vero modan gardigan
vero modan pitkä neuletakki
Vautsi mikä päivä! Appiukkoni siivosi meidän kellarin ja pyykkikoneetkin laulaa. Juhlapyhien jälkeen on huikea fiilis, kun saa tehdä arkisia asioita. Pyykkivuori oli armoton, mutta pian vain muisto. Tänään jatkan kapseliyhdistelmieni esittelyä. Osaa tämä ei välttämättä kiinnosta, mutta "feel free" ja skrollaa ohitse. Kuvissa kapseliyhdistelmä numero 2. Samat housut ja t-paita kun eilen, mutta viininpunaisen pooloneuleen tilalla Vero Modan pitkä villatakki ja ruskeiden Clarksin nilkkureiden tilalla samanlaiset, mutta mustat. KAPSELIYHDISTELMÄN NUMERO 1 LÖYDÄT TÄÄLTÄ!  Pipo ei kuulu asuuni mitenkään vaan tököttää päässäni pakon sanelemana. Minulla oli tänään äärimmäisen "bad hair day" ja se täytyi piilottaa. Päähineellä tosin saa vaihtelua lookkiin, jos niin haluaa. Kuvat otti jälleen tyttäreni ja meillä oli hauskaa. 70 kuvasta vain muutama hassu oli kelvollinen blogiin. Hörskötimme niin, että lähestulkoon kaikki kuvat olivat enemmän tai vähemmän heilahtaneita. Päivän boonuksena julkaisen "superheilahtaneen" kuvan, joka jollain lailla on todella makee. 

/Appiukostani sen verran, että hän on järjestyksen mies. Luulen, että olemme kanssaan melko samantyylisiä. Siksi en ole koskaan vastaan, kun hän meillä järjestää. Yhdessä on todella mukava tehdä. Nyt kellarikin on tyhjentynyt ja hyvässä järjestyksessä. Kiitos, kiitos, kiitos appiukkoni!/

6 kommenttia

 1. Vastaukset
  1. Sullekin tutuissa metsissä pyöritty tänään :D Kiitos ja joo on se ihana se appiukko <3 Terkkuja!

   Poista
 2. No vau mikä appiukko :D ja asu tietysti, näistä kapseli postauksista saa lisää intoa tyhjentää, taikka järkeistää omaa kaappia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo on se loisto ukko :D Kyllä ei kun tyhjäämään kaappia ;) Terkkuja!

   Poista
 3. Kiitos näistä kapselikomeron asukuvista ja lisää toivon! Olen nyt vuoden ajan harrastanut p333:sta ja enpä voisi olla tyytyväisempi. Vähemmälläkin vaatemäärällä varmaan pärjäisi ihan hyvin.

  Sini

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä! Lisää tulee ;) Terkkuja ja hyvää uutta vuotta! <3

   Poista

Iloinen jokaisesta kommentista! Kiitos!

Copyright © LÖYTÖ
Design by Fearne