Puhdistautuminen ja poikkitaiteellinen vähemmän sokerisen/terveellisemmän ajanjakson aloitus

25. joulukuuta 2015

Instagram kuvakollaasi kosmetiikkaa ja pähkinöitäPuhdistautuminen! Jo kaksi viikkoa sitten päätin, että aloitan jälleen vähemmän sokerisen ja terveellisemmän ajanjakson. Koska olen aavistuksen poikkitaiteellinen, en aloita kuuria vuoden ensimmäisenä päivänä vaan jo tänään. Päätin jo kauan sitten, että jouluaattopäivä olisi viimeinen, kun syön miten sattuu. En tosin eileenkään syönyt ähkyyn asti. En halua muuttaa tapojani "bikinikunto 2016" takia vaan terveydellisistä syistä. Tein aikoinani työharjoittelun leikkaussalissa ja näin miltä rasva ruumiin sisäpuolella näyttää. Keltainen rasvakerros sisuksissa ei ole hyvästä. Tämän syksyn/talven aikana painoni on noussut useamman kilon. Aloitan puhdistautumisen nyt! Kuten ehkä muistat järjestin Facebookissa "Minimoi Sokeri Lokakuun". Löydät uuden tapahtuman nimellä PUHDISTAUTUMINEN, TÄÄLTÄ!  Puhdistautuminen on melkoinen lahja omalle kropalle! Hyvää joulua!

/Olen näissä asioissa jossain määrin jojo, mutta yrittänyttä ei koskaan laiteta! Uskon yhteisön voimaan ja viimekerralla yhdessä onnistuneita oli todella monta. Itse jätän pois tällä kertaa karkit, limsan, mehun, pullat, keksit ja valkoisen sokerin. Pidän huolen siitä, että syön aamupalan ja välipalat. Ainut sallittu hyvä on vähintään 70 % suklaa ja hunaja makeutusaineena teehen ja rahkaan. Näillä menen!/

7 kommenttia

 1. No jojo täälä terve myös :D Minä en lupaa aloittaa vielä tänään mutta mukana ollaan! :)

  VastaaPoista
 2. Tuota olen itsekin suunnitellut,ei vaan helppo toteuttaa.Näin joukun aikaan tulee syötyä ja naposteltua suklaata ja herkkuja vähän väliä.Jään kuulolle miten sun puhdistautuminen sujuu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näinhän se on Aikku! Aika hankala toteuttaa......mutta taas yritetään :) Toinen päivä on mennyt hyvin :) Terkkuja sinne!! <3

   Poista
 3. Tuota olen itsekin suunnitellut,ei vaan helppo toteuttaa.Näin joukun aikaan tulee syötyä ja naposteltua suklaata ja herkkuja vähän väliä.Jään kuulolle miten sun puhdistautuminen sujuu!

  VastaaPoista

Iloinen jokaisesta kommentista! Kiitos!

Copyright © LÖYTÖ
Design by Fearne