7- päivää minimalismihaaste, meikkejä poistoon sekä nykyiset tottumukseni meikkaamiseen ja tuotteiden hankintaan liittyen + Jennin video / 8 vinkkiä aikuisen naisen meikkiin

19. tammikuuta 2016

essence bb voide ja puuterisuti

make up blender

meikkivalikoima
Tiistai, 7- PÄIVÄÄ MINIMALISMIHAASTEEN toinen päivä. Oletko mukana? Tämän päivän tehtäväsi on poistaa meikkipussistasi/laatikostasi 3 vanhentunutta/vanhaa meikkiä tai tuotetta, joita et käytä. Laitoin omat meikkini ja kosmetiikkani järjestykseen jo kauan sitten. Edellisessä elämässäni ostin  tuotteita aivan liikaa. Ostin, vaikka minulla jo oli yksi tuote samaa lajia. Sorruin liian helposti, ehkä mainosten innoittamana, ostamaan, koska halusin heti kokeilla uutta tuotetta. Nykyään tilanne on toinen. Reilu vuosi sitten tein päätöksen, että en saa ostaa uusia meikkejä ja muita tuotteita ennen, kuin vanhat ovat käytetty pois. Tässä päätöksessäni olen pitäytynyt, enkä kadu. Kuvissa näette meikkilaatikkoni. En omista kuin yhden meikkipussin ja se on käytössäni vain matkoilla. Säilytän meikkini kuvan puulaatikossa, siitä löydän helposti. Laatikollani on paikka eteisen hyllyllä, josta nostan sen pöydälle. Meikkaan eteisen kulmalla, luonnon valossa. Koska elämme kompaktia elämää pienessä talossamme, on sovellettava monessa. En meikkaa perinteisesti vessan peilin edessä vaan minulla on oma seinään kiinnitetty peili jonka voi vetää ulospäin ja käännellä haluamaansa asentoon. 

Olen "wanna be- mennikäinen" ja myös meikkien suhteen minimalistinen. Perus meikkiini kuuluu pohjustusvoide, BB voide, peitevoide, INIKAN MINERAALIPUUTERI, joka valitettavasti on loppu eikä näy kuvissa, nudeluomiväri, poskipuna, ripsiväri ja huulipuna tai kiilto.  Yksinkertaista ja nopeaa sen täytyy olla!


Nyt kun puhutaan meikeistä, jaan ihanan Jennin aikuisen naisen meikkivinkkivideon! 8 vinkkiä aikuisen naisen meikkiin! Mukavaa illanjatkoa!




2 kommenttia

  1. Hauska juttu, mutta siivosin toissa viikolla vessan katosta lattiaan ja samalla inventoin tarkasti kaikki kaapitkin. Ja tais vähintäänkin tuplasti lähteä tuotteita poistoon :)
    Tästä haasteesta innostuneena höynäytin nuorisonkin mukaan ja yhdessä teimme tupatarkastuksen yläkerran vessaan. Kyllä löytyi molemmilta tytöiltä ainakin 3 tuotetta poistton, lähinnä tyhjiä puteleita :) Oikeesti yllättävän vähän!

    VastaaPoista

Iloinen jokaisesta kommentista! Kiitos!

Copyright © LÖYTÖ
Design by Fearne