7- päivää/Minimalismihaaste alkaa huomenna, pieni helppo tehtävä viikon jokaiselle päivälle!

17. tammikuuta 2016

minimalistinen kuvakollaasi

Liity mukaan! Aloitan huomisesta uuden kivan ja helpon viikon kestävän  7 -PÄIVÄÄ/MINIMALISMIHAASTEEN. Löydät viikon jokaiselle päivälle pienen tehtävän, joka auttaa sinua keventämään elämääsi [tehtävät näkyvät jo nyt tämän postauksen kuvassa.] Tehtävät ovat melko helppoja suorittaa! Käsittelen jokaisen päivän aiheen erikseen täällä blogissani, lyhyesti ja ytimekkäästi.  Hyvää yötä! Huomenna nähdään!

8 kommenttia

 1. Poistin 9 vaatetta, että oli helppoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Loistavaa!!! Heleppoa kun heinän teko....vaikka mulle on jälkeenpäin kerrottu, että se heinän teko ei oliskaan niin helppoa :D Terkkuja!!

   Poista
 2. Ensin ajattelin, etten löydä 7 poistettavaa vaatetta, koska kirppistelin syksyllä 2 kk kaverin kans ja varsinkin vaatekaapit tuli käytyä aika tarkasti läpi. Mutta niin vaan löytyi! Kasan legginsejä siirsin vielä kesävaatepuolelle odottamaan kevään karsintakierrosta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mahtavaa! Juu, sitä helposti ajattelee, että ei varmaan löydy....mutta jostain kummasta sitä sitte aina kuitenkin löytyy ;) Huippua! Terkkuja!

   Poista
 3. Hyväntuntuinen ja samalla riittävän armollinen haaste! Itse asiassa aloitin kuvien poistamisen viime viikolla, kun kone alkoi mennä jumiin. Itse en ollut ajatellut, että vähentämistähän sekin on, että siivoaa konetta turhista tiedostoista, vaan kyllä sekin jotenkin "puhdisti". Omia vaatteita olisi kyllä vähennettäväksi asti, mutta onneksi sain edes varattua pöydän Pikkuisen kirppikselle. Vähenee ainakin meidän lapsille pieniksi käyneet vaatteet.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja mukaan vaan :D Aika helppo toteuttaa, kun on tollasia melko nopeita juttuja kaikki. Terkkuja <3

   Poista
 4. Tää oli kiva!! Sopivan lyhyt ja selkeä. Facebookista huomasin, mutta kiireessäni en ehtinyt aktiivisesti siellä kommentoida. Tuli tehtyä muut, paitsi päivä nro 5. Lisää näitä <3

  VastaaPoista

Iloinen jokaisesta kommentista! Kiitos!

Copyright © LÖYTÖ
Design by Fearne