Ennenkokematonta ajatusta hiuksista, tietokoneen minimointia ja hyvästit uskolliselle seuralaiselleni + kysymys hiustenpidennyksistä

12. tammikuuta 2016

mustat paksut hiukset

Voi taivas miten saamaton olen tänään ollut! En ole tehnyt juuri mitään tai no olenhan minä puhdistanut Maccini ja minimoinut reilut kaksituhatta kuvaa koneeltani. Minimalismi valtaa elämäni jokaista alaa. Vihaan epämääräisiä kansioita ja ohjelmia koneellani sekä turhia kuvia. Hyi! Täten olen minimoinut tietokoneeni ja fiilis on loistava, puhumattakaan koneen nopeudesta. Löysin uuden kivan ohjelman FREEDOM. Yksinkertaisesti ohjelma joka plokkaa kaiken somemetelin koneeltasi valitsemasi ajan puitteissa. Kiva työrauha! 

Hiuksistakin ajattelin kirjoitella. Omani kasvavat! Olen pitkästä aikaa ajatellut antaa niiden kasvaa. Yksi ennenkokematon ajatus on käynyt pikaisesti mielessäni, hiustenpidennykset. En ole koskaan kokeillut, enkä juuri haaveillutkaan. Jostain syystä sellaiset kiinnostaisivat juuri nyt. Helpottaisivatko ne tässä kasvatusvaiheessa tai lähinnä sen vaiheen yli? En tiedä! Jos sinulla on kokemusta, kerro heti!

Hyvästit uskollinen seuralaiseni! Sanon hyvästi Canon ja hei Olympus! Uusi kamera saapuu matkahuollon kautta päivänä minä hyvänsä. Tällä kertaa ostin suoraan kunnon linssin, itseasiassa linssi maksoi paljon enemmän kuin itse kameran runko. Jännittää ja kihelmöi! Tiedän kokemuksesta, että ensimmäiset päivät uuden seuralaisen kanssa saattavat raastaa hermoja. Vie aikansa ennen kuin tutustumme toisiimme. Uskon vahvasti suhteeseemme ja naureskelen parhaillani ääneen! Mukavaa Tiistai-iltaa!

4 kommenttia

 1. Kerran pidennyksiä kokeilleena voin sanoa, ettei ollut mun pala kakkua. Tuntui teennäiseltä, eikä omalta jutulta. Kallis kokeilu oli se :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahahah :D Voin kuvitella ;) Törkeen kallista se on :/ Mutta pysykö ne päässä??? Mä aina sitä mietin et ne irtoilee ;)

   Poista
 2. Tulin blogiin kun etsin kuvia betoniseinistä, kiva blogi, täytyy laittaa seurantaan kun on sama kaupunki ja täytyis tulevan talon sisustusta suunnitella : )
  Oon kasvattanut hiuksia nyt kolme vuotta ja mulle oli pidennykset yhtenä kesänä, juurikin pahimman/ärsyttävimmän vaiheen ohi pääsemiseksi. Mulla oli teipit ja tais pysyä päässä 3-4kk. Kyllä mä suosittelisin että kannattaa laittaa. Liian överiksi ei kannata mennä, vaan 30 sentin pidennys ois varmaan sullekin hyvä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi tervetuloa! Ja ihan mahtavaa, että vielä saman kaupungin asukki <3 No juurikin noin mä ajattelin, jos ihan vaan 20 cm lisää tai jotain ;) Sydämelisesti tervetuloa <3 Ja huikkaa, jos törmätään kaupungilla ;)

   Poista

Iloinen jokaisesta kommentista! Kiitos!

Copyright © LÖYTÖ
Design by Fearne