Ikean tilapäinen mallisto "Hemtrakt", intialaisten naisten käsityöt ja 7- päivää minimalismihaasteen viides päivä+ mielenkiintoiset kysymykset

22. tammikuuta 2016
Tämä tekee iloiseksi! IKEA lanseeraa Helmikuussa tilapäisen malliston "Hemtrakt". Ihastuin koreihin ja neliskulmaisiin pöytiin/raheihin. Aivan upeita ja tuotteiden tekijät varsin hurmaavia! Tämä yhteistyö toteutetaan kahden Intialaisen sosiaalisen yrityksen kanssa joidenka johtajat ja työntekijät ovat naisia. 8 Maaliskuuta vietetään Kansainvälistä Naistenpäivää. Ikean tahto on herättää huomiota Intialaisten naisten tasa-arvoon työelämässä ja yhteiskunnassa. #SheMadeIt Mahtavaa! Taidokasta käsityötä! 

Tänään on Perjantai ja lähden iltavuoroon! Päivän 7- PÄIVÄÄ MINIMALISMIHAASTEEN tehtävänä on kierrättää kodin turha elektroniikka. Vie kierrätykseen vanhat laitteet ja johdot! Eilisen tehtävä oli poistaa älypuhelimesta kaksi turhaa sovellusta. Minä poistin lasteni kanssa yhteistoimin kaksi pelisovellusta. En kirjoita näistä sen enempää! Huomenna ollaan ostamatta turhaa. Luonnollisesti voit ostaa ruokatarvikkeita ja muita pakollisia! Jos olet menossa shoppailemaan, osta vain mitä tarvitset. Mieti kaksi kertaa!

/Olen saanut muutamia minimalismiin ja sisustamiseen liittyviä kysymyksiä. Olen näistä itsekin hyvin innoissani. Tarkoitus on vastata asap! Tänään joudun kuitenkin vielä tekemään hoitsun hommaa, mutta palataan sisustukseen viikonlopun aikana. Kaikenlaista kivaa tiedossa ja "flow" jatkuu!/ 

2 kommenttia

  1. Sulla on täällä blogissas niin mahtavia kuvia, että olis tosi kiva saada sulta jonkinmoista postausta kuvaamiseen liittyen. Mikä kamera sulla on, miten saa valoisia kuvia, minkämoisia asetuksia/säätimiä kannattaa käyttää ynnämuita vinkkejä..! Lukisin erittäin mielelläni :)!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos!! Täytyypä kehitellä sellainenkin postaus ;) Terkkuja Vevelle! kivoja kuvia oli sullakin <3

      Poista

Iloinen jokaisesta kommentista! Kiitos!

Copyright © LÖYTÖ
Design by Fearne