Liikaa nähdyt täydelliset viherkasvini, tarinoita kertovat kuvat ja ajatuksia itsensä toistamisesta + upea lukijapalaute ja tippa linssissä

27. tammikuuta 2016

kukkanurkkaus olohuoneessa
lifestylekuvia instagrammista

Jo Keskiviikko, vapaapäiväni hupenevat uhkaavasti!  Välillä, kun on blogannut yli kuusi vuotta todella aktiivisesti, valtaa mielen vahva tunne itsensä toistamisesta. Esimerkkinä voisi olla vaikka liikaa nähdyt viherkasvini. Minkäs teet? Toisaalta tykkään kukistani niin paljon, esittelen niitä mielelläni. Sinä tosin et välttämättä ole yhtä innoissasi tai sitten olet, virne. Lyyraviikuna ja kaktus ovat FB-kirppislöytöjäni. Meillä on kaksi kissaa, mutta onnekseni ne eivät "ylety" kasveihin tai sitten niitä ei yksinkertaisesti kiinnosta. Luin päivällä erittäin mielenkiintoisen ARTIKKELIN [på svenska] KINFOLK kuvaajasta, joka kertoi, että jokaisen kuvan on kerrottava tarina. Pläräsin sitten jutun kuvat läpi ja totesin niiden jokaisen todella kertovan oman tarinansa. Katselin sen jälkeen omia kuviani ja mietin kertooko jokainen niistä tarinan. Ei kerro! Tai sitten ne kertovat, mutta minä en ymmärrä. Valitsin postauksen viherkasvikuvan alle kaksi INSTAGRAM KUVAANI, jotka mielestäni kertovat tarinaa. Kertovatko sinun kuvasi tarinoita?

/Minulta on toivottu postausta myös kamerastani ja valokuvaamisestani. Sellainenkin on tuloillaan vinkkeineen!/

Päivän ihanin kommentti blogini Fb-sivun boxissa oli tämä:

"Hei. Luin äsken blogiasi ja aivan henkeäni haukkoen nautiskelin kotisi ihanuudesta. Huikeaa! Sain niin monta hyvää sisustusvinkkiä. Katson vielä kuvat uudelleen ja luen blogia tarkemmin, josko löytäisin kauniin maton olohuoneeseeni. Kiitos!"

Kiitos sinulle! Toit auringon paistetta harmaaseen päivään! Kiitän muutenkin teitä kaikkia, sillä viimeaikoina olette kyselleet ja olleet kiinnostuneita eri aiheista. Tämän kaltainen keskustelu ja kanssakäyminen blogin lukijoiden kanssa merkitsee minulle aivan sairaasti! Se on asia, joka vuosi toisensa jälkeen saa minut jatkamaan! Let´s continue!! [ihan tippa tuli linssiin.]

2 kommenttia

  1. Aika tuttuja mietteitä. Itsekin mietin todella usein että jaksanko enää jatkaa koko blogia, sitten saan jonkun kivan kommentin, kuinka joku on saanut inspiraatiota blogini kautta ja päätänkin jatkaa. Mukavaa kevättä.

    VastaaPoista

Iloinen jokaisesta kommentista! Kiitos!

Copyright © LÖYTÖ
Design by Fearne