Päivän asu, kapseliyhdistelmä numero 3 + boonuksena väsähtäneen näköiset kasvot

2. tammikuuta 2016

päivän asukuva
pitkä neuletakki ja silkkipaita
muotikuva
gardingan ja silkkipaita
Myöhäisheränneenä julkaisen postauksen kapseliyhdistelmästäni numero 3. Seisoin aamupäivällä takapihalla -11 asteen pakkasessa. Hiukan kylmä asukuville, mutta tulipa otettua. Kolmanteen kapseliyhdistelmään kuuluu sama samat housut, kuin ensimmäiseen ja toiseen yhdistelmään sekä sama pitkä neuletakki, kuin toisessa yhdistelmässä. Kuvassa uutena osana on GINA TRICON ENGLA SILKKIPAITA, KLIK! Pieni muutos, mutta paita luo silti täysin uuden fiiliksen. Valitettavasti kasvoni ovat hiukan väsähtäneen näköiset kuvissa, mutta siitä viis! Tähän mennessä "kapseliyhdistelmäni" ovat sisältäneet 5 vaatetta ja kahdet kengät. Havainnollistan aihetta kuvakollaasin avulla paremmin, kun sarjani etenee. Nyt toivotan sinulle mukavaa illan jatkoa!  Itse laitan akut lataukseen, ne ovat iltavuoron jäljiltä melko tyhjät. Muuten, herättävätkö kapselipostaukseni kysymyksiä? Jos vastaus on positiivinen, kysy! Pyörittelen aihetta mielelläni!

/Kapseliyhdistelmäpostauksen numero 1 löydät TÄÄLTÄ! ja numeron 2 TÄÄLTÄ!/

2 kommenttia

  1. Tykkään hirveästi näistä minimalistisista vaatepostausksista!! Kysymys: tylsistyttääkö sinua koskaan samojen vaatteiden kierrätys? Miten ratkaiset asian silloin? Millaisia ajatuksia tällöin herää ja miten vastaat itsellesi? Nämä kiinnostaa! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tarkenna vähän :) Eli se, että samat vaatteet kiertää käytössä?? Vai kuinka tarkotat? Vastaan niin mielelläni <3 Kiitos kysymästä! Lisää tällasia posteja tulee :)

      Poista

Iloinen jokaisesta kommentista! Kiitos!

Copyright © LÖYTÖ
Design by Fearne