Sisustusbloggaajien vierailu vuoden 2016 asuntomessualueelle Seinäjoelle ja kotien tulevia asukkaita

16. tammikuuta 2016

Bloggaajat asuntomessuilla
asuntomessut ja skumppalasit
asuntomessukohde talo nuuka
asuntomessukohteet 2016
asuntomessutalon asukas ja bloggaajat
iso ikkuna ja kaunis maisema
after the storm bloggaaja
asuntomessukohde 2016
Melkoinen etuoikeus! Mahdollisesti tämä saattaisi olla myös ainutlaatuista, sillä pääsimme tutustumaan jo nyt tämän vuoden asuntomessualueelle Seinäjoen KYRKÖSJÄRVELLE.  Ainakaan en itse muista, että olisin ennen lukenut blogeista näin aikaisin juttua asuntomessuista [korjatkaa, jos olen väärässä]. Jes! Tämä korjattiin, ensimmäiset bloggaajat kävivät alueella jo Marraskuussa. Itseltäni tämä on mennyt ohi. Alunpitäen mietin oikeastaan sitä, että onko tämä ensimmäistä kertaa näin ajoissa, kun muina vuosina en ole huomannut?  BLOGIVAASABLOGGAREIDEN lisäksi paikalla  oli myös sisustusaiheesta bloggaavia SOBLOGEJA. Aina mukava tutustua uusiin ihmisiin! Lunta satoi ja maisemat olivat valkoiset. Saimme nähdä kuusi kohdetta sisältä, joista yksi oli jo muuttovalmis ja toinen jo sisustettukin. Kutsuin sisustettua taloa "Pantonetaloksi", sillä ulkolaudoitus oli väriltään lähellä "Rosen Quartsia" eli vaaleaa roosaa. Talon asukas oli ihastuttavan pirteä ja värikäs sinkkutyttö. Näet hänet viidennessä kuvassa jutustelemassa meidän MAIJAN kanssa. Kuva on hänen keittiöstään. Talon WC oli jo käytössä ja tuossa vaiheessa olin siitä hyvin kiitollinen. Nuoren naisen talo oli hänen näköisensä. Talon nimi on Ainoatalo Jekku. Jekku on asukkaan hevosen nimi ja tämä omistajalleen tärkeä ystävä näkyi myös talon sisustuksessa.  Oli erittäin mielenkiintoista tavata kotien tulevia asukkaita. Heillä on tällä hetkellä puuhaa kerrakseen. Mieleeni jäi erityisesti myös toinen talo, jossa kävimme, talo Nuuka [kuva 3]. Talo on hengittävä ja materiaalit ekologisia. Hyvältä kuullosti myös talon pohja, joka on ilmastoitu ja rakennettu pylväiden varaan. Juuri näin! Ei muovia, vaan puuta ja ilmaa! Päivän reissu oli todella mukava! Pääsemme alueelle vielä toisenkin kerran ennen, kuin messut avataan. Äärettömän mielenkiintoinen projekti sisustuksesta kiinnostuneelle bloggaajalle! Kiitos talojen asukkaille, messuorganisaatiolle, Seinäjoen kaupungille ja tapahtumaa bloggaajille järjestäville TIINALLE ja VILLA BOHEMIALLE.  Kiitos, kiitos, kiitos! 

/Goodiebagissä oli mukavat yllärit! kassista löytyi LAPUAN KAKUREIDEN MAIJA-PYYHESARKOAN RAUTAHENKARILUINSPAN KASVOPYYHE ja ihastuttavan VIRPIN tekemä taideprintti. Fabulous, kyllä!/

//Ylimmän kuvakollaasin alin "selfiekuva" on SANNIKSEN INSTAGRAMMISTA. Mukana postaukseni kuvissa seikkailevat MALINANNAMAIJAJEMINA ja tietty SANNIS.//

10 kommenttia

 1. Pakko tulla korjaamaan, kun kehotettiin :) Asuntomessujen bloggaajat kävivät messuilla jo marraskuussa, ja tunelmia esittelivät ainakin blogit Pinnan alla, Viherpintaa syvemmältä ja P.S. Putkeen meni. Itse en päässyt silloin paikalle. Ps. Kesän messuille saattaa tulla bloggaajien järjestämänä jotain extraa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olrait :) Itseltäni mennyt täysin ohi....ajattelin kyllä tossa alunperin sitä, että tämän vuoden messuja näin aikasin....jotta siis mietin, että onko ensimmäinen kerta kun tällaista tehdään näin ajoissa...??? :)

   Poista
  2. Juu, se oli siis median ensimmäinen ennakkoretki, joka on perinteisesti marraskuussa. Kiva kuulla, että blogisteille on järjestetty ihan oma retki - nehän ovat tunnetusti hauskoja!

   Poista
  3. Aivan...aika vähän sellasia on näkyny mun virtaan :( Vääris piireis ;) hahahaha Terkkuja sinne!

   Poista
 2. Oli varmasti mukava päivä. Harmittaa etten itse ole päässyt täältä saakka lähtemään tutustumaan messupaikalle. Kutsun sain jossain vaiheessa mailiin, olis ollut mukava päästä kurkkaan taloja vähän aikaisemmin. Joten kiitos näistä kuvista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli tosi mukavaa! Ole hyvä kuvista ja toivottavasti jossain joskus nähdään :)

   Poista
 3. Tosi kiva kurkistus messualueelle! Minäkin olin kutsuttuna, mutta valitettavasti reissu jäi nyt väliin pitkän matkan asettamien haasteiden takia. Koetan päästä seuraavalla kerralla mukaan! :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harmi kun et päässy :( Toivottavasti ens kerralla nahdään :)

   Poista
 4. Kiva kun pääsit mukaan. Tämä kierros oli paikallisten bloggareiden Siskonpaneelisopan Tiinan http://siskonpaneelisoppaa.blogspot.fi/ ja Villa Bohemian Hannan http://villabohemian.blogspot.fi/ Seinäjoen asuntomessujen suosiollisella hyväksynnällä järjestämä päivä. Täten mahdollisesti ainoa laatuaan tähän mennessä ja jatkoa seuraa.
  Aikaisemmin tosiaan on Mediapäivät, jo kertaalleen olleet.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli mahtavaa! Lisäsinki sun tuohon tekstiin, kun en ollu varma kuka se toinen oli ;) Terkkuja ja nähdään taas! <3

   Poista

Iloinen jokaisesta kommentista! Kiitos!

Copyright © LÖYTÖ
Design by Fearne