Uusi 7 päivän haaste minimalismista kiinnostuneille, David Bowie ja muutama hajanainen ajatus kuolemasta

11. tammikuuta 2016

valkoinen Anemone

Maanantai, ensimmäinen vapaa-päiväni! Aamu oli minulle erittäin jähmeä. Heräsin hitaasti ja laahasin keittiöön hiukset solmussa. Lopulta käynnistyin, mutta etanan vauhdilla. Lapset pitävät kuitenkin huolen siitä, että en pääse nuupahtamaan liikaa. Tänään olen suunnitellut uutta mainiota haastetta. Osa teistä muistaa blogini kautta järjestämäni "Minimoipelin". Tämä peli saa kevään aikana kaksi uutta jaksoa. Ensimmäinen niistä alkaa ensiviikon Maanantaina ja kantaa nimeä "7- päivää/minimalismihaaste". Pääset tapahtuman sivulle jo nyt KLIKKAAMALLA TÄTÄ LINKKIÄ! Tällä kertaa tapahtuma on lyhempi ja yksinkertaisempi. Julkaisen jokaiselle päivälle pienen tehtävän, joka auttaa sinua huomaamaan muutamia asioita. Pysy kuulolla ja liity tapahtumaan, jos aihe kiehtoo! 

Tämän päivän uutinen taisi olla ihanan David Bowien kuolema. On artisteja ja artisteja, mutta tämä oli yksi ainutta laatuaan. Katsoin kyynel silmäkulmassa videon LAZARUS, se on koskettava koskettava! Facebook on täyttynyt lukuisista David kuvista ja muistoista. Odotin koko päivän milloin, joku herkästi närkästyvä, tokaisisi "ärsyttävää, kun julkkis kuolee, niin kyllä sitä surraan, mutta muuten ei piitata". Yleensä jossain vaiheessa tällainen kommentti ilmestyy. MINÄ SANON, jokainen kuolema aiheuttaa surua, jokainen kuolema on menetys ja tuottaa ikävää! Jokaista saa surra näkyvästi tai näkymättömästi. Jokainen elämä on arvokas!  R.I.P David. 

"Look up here, I´m in heaven. 
...You know, I´ll be free. Just like that bluebird...Now ain´t that just like me?...
Oh, I´ll be free. Just like that bluebird..."

/Miten voin kirjoittaa samassa postauksessa turhista peleistä ja kuolemasta? Jollain kummalla tavalla nämä aiheet sitoutuvat toisiinsa.  Tavaran arvo on mitätön! Elämä on arvokkain ja sille tulee jääda tilaa! Maallinen omaisuus on arvotonta!/

Lähetä kommentti

Iloinen jokaisesta kommentista! Kiitos!

Copyright © LÖYTÖ
Design by Fearne