Valoisa huominen, uusia vanhoja tuoleja ja säätietoja!

29. tammikuuta 2016


Huominen näyttää valoisalta! Säätiedot lupaavat Vaasaan kaunista aurinkoista säätä. Minä lähden töihin ja vietän siellä lähes koko viikonlopun. Kuuden päivän vapaat ovat takana, osaako sitä enää tehdä töitä?? Anyways! Postauksen upea valoisa kuva tulee TÄÄLTÄ! Tällä hetkellä aurinko valaisee olohuoneen uusia siniharmaita seiniä, kaunista, vaikka itse sanonkin. Muutamat tuolit ovat vaihtuneet, on uuden näköistä, vaikka kaikki ovat käytettyinä ostettuja. Mukavaa viikonloppua! 

2 kommenttia

 1. Joka sisustusblogissa puhutaan tällä hetkellä kirjasta KONMARI.

  "KonMari on japanilaisen järjestäjägurun Marie Kondon kehittämä siivousmenetelmä. Sen olennaiset piirteet on tiivistettävissä kahteen seikkaan: Ensinnäkin tavarasta luovutaan fiilispohjalta. Tavara joko tuottaa iloa tai sitten ei, eikä ilotonta tavaraa tarvitse säilytellä minkään niin sanotun järkisyyn tai velvollisuuden takia. Kysymys ”tuottaako se iloa?” on vapauttanut monet päästämään irti kaappeihin syystä tai toisesta kerätyistä esineistä."

  Ja kun kuulin ensimmäisen kirjasta, ajattelin samantien Johanna Koota (koska olet minimalisti ja järjestänyt tempauksia tavaroiden vähentämisestä :D )! Olisi mahtava kuulla ajatuksiasi kirjasta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehehehe, vau! No ihan olen miettinyt, että pitäis todellakin lukea tuo kirja. Mä olen kans kuullut, mutta en yhtään tutustunut. Täytyypä oikein ottaa asiaksi hankkia tuo kirja ja lukea ja kertoa ajatuksia siitä täällä:) Kiitos inspisestä!! Terkkuja! <3

   Poista

Iloinen jokaisesta kommentista! Kiitos!

Copyright © LÖYTÖ
Design by Fearne