100 päivää ilman ylimääräistä sokeria | vinkki: Yksi parhaista sokerittoman ajan välipalaherkkuista

5. helmikuuta 2016

herkullinen sokeriton välipala
Nyt, kun elän sokeritonta aikakautta, on minulla muutamia suosikkivälipaloja. Chian siemen, mustikka, kookosmaito ja hunajahässäkkä on yksi niistä! Helppoa ja hyvää! Aloitin Joulupäivänä oman 100 päivää ilman ylimääräistä sokeria projektini. Tänään eletään päivää numero 43. Kaksi kertaa olen syönyt pienen palan tyttöni leipomaa kakkua, siinä kaikki. Olo on kevyt! Nyt on jo helppo olla ilman karkkia, limsaa, pullaa ja muuta sokeria. 100 päivää on pitkä aika ja toivon tämän ajan sisällä pääseväni eroon turhasta sokerista "for good". Itseasiassa maailma on täynnä herkkuja, ilman valkoista turhaa roskaa. Katsastin juuri KARKKIPÄIVÄ BLOGISTA SOKERITTOMAN LASKIAISPULLARESEPTIN. Sellaisia on tehtävä! 

Ohje tämän postauksen välipalaan:

2 dl sokeroimatonta kookosmaitoa, soija tai kauramaitokin käy.
1 dl mustikoita
2-3 rkl Chian siemeniä
1/2 rkl hunajaa. Vielä parempi vaihtoehto on Agavesiirappi.

Sekoita ainekset keskenään ja laita jääkaappiin. Puoli tuntia ja herkku on valmis!

Mukavaa Perjantai-illan jatkoa! 

2 kommenttia

  1. Pitääpäs kokeilla tuollaista joskus kunhan tässä saan ensin nuo chian siemenet hankittua, ne on meinaa ollut hankintalistalla jo ties kuin pitkään! En oo missään vaiheessa ottanut kunnollista irtiottoa sokerista, mutta jotenkin sokerinhimo on vaan vähentynyt todella paljon. Ennen olin älytön herkkusuu ja söin aivan järkyttäviä määriä sokeria.. Mistä lie tullut tämä muutos, voiko se johtua jostain vanhenemisesta, vaikken kyllä ole kuin vasta 23?! :D Ehkä se järkyttävä sokerinmussutus on kuitenkin vähän enemmän "lasten" hommaa, en tiedä..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo iällä voi olla osuutta asiaan ;) tai sitten vain jos on vähentynyt niin ei sitten enää tarvikkaan niin paljoa. Suosittelen hankkimaan Chiansimeniä <3 Terkkuja!

      Poista

Iloinen jokaisesta kommentista! Kiitos!

Copyright © LÖYTÖ
Design by Fearne