Country French | Kalkkipitoinen kotimainen maali, sisustusartesaanin opintojeni viimeiset näytöt ja pään sisäistä kamppailua siitä mikä minusta tulee isona

24. helmikuuta 2016

Coutry french kalkkipitoisen maalin sävykartta

kalkkimaalilla maalattu keittiön seinä
Coutry Frenchin sävy jäkälä
tumma seinä ja viikuna

| Yhteistyössä COUNTRY FRENCH |

Nyt olemme maalausasioiden ytimessä. Sisustusartesaanin opinnoistani on jäljellä enää 3 näyttöä. Opiskeluasiani ovat painaneet mieltäni, koska kärsin hetki sitten motivaation puutteesta. On kamalaa, kun asiat roikkuvat. Työ, perhe, sairastelut ja muut hommat ovat syöneet tarmoani. Yleensä olen energinen ja intoa täynnä. Rakastan hoitotyötä ja olenkin käynyt pääni sisällä kamppailua siitä, mikä minusta tulee isona. Minua on kysytty jo muutaman kerran sisustushommiin ja tottakai se kiinnostaa. Uskon myös, että sopiva yhdistelmä löytyy ajanmittaan. Sain koulusta viikko sitten sähköpostia, jossa tsempattiin [melko kovin sanoin] ottamaan itseä niskasta kiinni. Jo eilen tein suunnitelmat valmiiksi ja laitoin ehdotelman yhden näytön toteutuksesta. Se onnistuu! Nyt tai ei koskaan sanon minä!

COUNTRY FRENCH  on niinikään suomalainen yritys, joka saa sydämeni lyömään muutaman ylimääräisen lyönnin. Kalkkipitoiset maalit, joita yritys myy, ovat hajuttomia, luonnollisia ja täysin hengittäviä. Matta elävä pinta on minun makuuni. Ennen keittiöremonttia eräs seinistämme oli maalattu sävyllä "Laava". Löydät postauksen laava-sävystä TÄÄLTÄ! Remontissamme seinälevyt vaihdettiin ja seinä, joka oli maalattu laavalla kärsi. Ikävöin "laava-sävyä" vielä tänäkin päivänä. Tätä nykyä seinä on harmaa. Maalasin sen muutama viikko sitten sävyllä "Jäkälä", upea sekin [kuvat 2&3]. Rakastan kalkkipitoisella maalilla maalaamista. Se on helppoa! Tuote toimitetaan postitse. Paketti sisältää yhden pussin jauhoa, jotka sekoitetaan veteen. Maali sekoitetaan huolellisesti ja annetaan tekeytyä noin tunnin. Tämän jälkeen se sivellään seinälle isolla penselillä, sikinsokin. Olen ollut joka kerta erittäin tyytyväinen lopputulokseen. Maali kuivuu nopeasti ja on lähes hajuton. Käytössä olen todennut, että pinta on melko kestävä. Taloudessamme on sattunut "äksidenttejä" ja seinälle on roiskunut jotain. Olen pyyhkinyt kevyesti kostealla rätillä ja saanut roiskeet pois. Koska Country French on kalkkipitoinen, ei pelkkä kalkkimaali, on sen pinta kiitollisempi. Coutry French poikkeaa myös siinä, että voit maalata sen päälle suoraan uuden maalin. Sinun ei siis välttämättä tarvitse pohjamaalata tai hioa, jos värit täsmäävät. On hyvä muistaa, että kalkkipitoinen maali ei välttämättä tartu toivotulla tavalla pakkeloituihin kohtiin. Ne kohdat on hyvä maalata pohjavärillä. Mitä mattaisempi pohja on, sitä parempi. Jos pohja on kiiltäväpintainen, on pohjamaalaus suositeltavaa. Lue aikaisempi postaukseni VINKIT JA NEUVOT KALKKIPITOISELLA MAALILLA MAALAAMISEEN, TÄÄLLÄ!

Mukavaa Keskiviikko iltaa! Vetäydyn suunnittelemaan! 

/Upea designarvontani löytyy vielä TÄÄLTÄ!! Palkinnot ovat upeat ja osallistumisaikaakin on vielä jäljellä!/

2 kommenttia

  1. Oijoi, mikä ihana, hyvällä maulla varustettu blogilöytö! Tervetuloa myös kurkkimaan meidän puutaloa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kiitos <3 <3 Täytyypä heti kurkata puutaloosi :) Tervetuloa! <3

      Poista

Iloinen jokaisesta kommentista! Kiitos!

Copyright © LÖYTÖ
Design by Fearne