Henkilökohtaista: Hermoheikkoutta, hatutusta, ketutusta ja instakikkailua

10. helmikuuta 2016

instagram kuvakollaasi

Iltaa! Minua pidetään yltiöpositiivisena supertyyppinä, mutta en ole. Joskus, silloin tällöin minunkin kohdalleni sattuu päivä, jolloin olen hermoheikko raunio. Onneksi ikä on tuonut viisautta ymmärtää mistä tällaiset päivät osittain johtuvat. Toki nyt on myös se aika kuukaudesta, joka piinaa naista. Viimeviikot ovat olleet liian täysiä, ei harrastuksista, vaan työstä ja erinäisistä lasten hammaslääkäri, terkka ja koululääkärikäynneistä. Kun lapsia on neljä, on sovittuja aikoja paljon. En valita, se kuuluu asiaan, mutta väsyn. Minulla on tänään ja huomenna vapaata. En tosin ehdi tekemään juuri mitään. Päivän negatiiviset ovat siis, että tänään on väsy, hatuttaa, ketuttaa, rahat on loppu, laskut pukkaa, kiire, ruumiilliset vaivat ja heikot hermot. Positiivisiakin asioita  löytyy! Niitä ovat ihana seura [omat lapset], vapaapäivä, äidin onnistunut polvileikkaus, ystävä joka lahjoitti mulle vanhan pöydän, kiva paketti MIALTA ja uusi mukava ekoyhteistyö RUOHONJUURI KAUPAN kanssa ja ja ja....onhan niitä! Itseasiassa elämä on mukavaa, kaikesta huolimatta! INSTAGRAMMINI laulaa, koska olen inspiroitunut kikkailemaan kuvien kanssa! Nyt, hyvää yötä sulle, ihana siellä!

8 kommenttia

 1. Vastaukset
  1. Kiitos! Mahtava tietää <3 Jotkut päivät vaan on :/ No nyt kun me mennään nukkumaan, niin huomenna sitten toivon mukaan herätään uudenlaiseen päivään ;) Terkkuja ja tsemppiä Annicalle <3

   Poista
 2. Heikot hermot täälläkin... Ja tosiaan - et ole yksin. Joskus elämä on kivaa ja valoisaa, ja joskus sit just tätä kääntöpuolta. Tsemppiä ja jaksamista!
  Olet silti hurjan inspiroiva ja ihailen sun arjenhallintaa ja silmää kauneudelle ♥

  VastaaPoista
 3. Tuota hyvien puolien listausta pitäisi muistaa harrastaa useammin, niin äsytyspäivätkin muuttuu paremmiksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nimenomaan, meinaa unohtua välillä ;) listata positiivisia :D Terkkuja Kirsikalle! <3

   Poista
 4. Joskus opetin lapselle päivän lopuksi kiitollisuutta hyvin olevista asioista. Sen kun muistaisi aina itsekin. Jospa kohta alkaisi kunnon kevät ja aurinko tulis esiin. Sun kuvat instassa on hienoja, miten oikein teet niitä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sen kun muistas :) Juu, mä otan kuvat Vscocamin kautta ja käsittelen jonkin verran....loppujen lopuksi aika vähä. Säädän paljon täällä kotona ihan omaksikin ilokseni :) Ja kiitos, mahtava kuulla, että tykkäät!! <3

   Poista

Iloinen jokaisesta kommentista! Kiitos!

Copyright © LÖYTÖ
Design by Fearne