Jos olet Pinterestin himokäyttäjä, kuten minä, tiedät tunteen! Superhauska postaus Pinterestiin liittyen! Tunnistatko?

2. helmikuuta 2016Hyvää iltaa! Luin erittäin hauskan tarinan RESIDENCESTÄ, joka liittyi PINTERESTIIN. Tein karkean suomennoksen stoorista, ole hyvä! Monet meistä rakastavat Pinterestiä, minä mukaan lukien. Sitä kautta maailma on avoinna. Sivut tuovat parhaan inspiksen jokaisen ulottuville. Jos kuulut Pinterest-faneihin tunnistat seuraavat tunteet:

1. Ajantajusi hälvenee. Etsit inspistä pieneen projektiin, mutta lopulta olet suunnitellut valmiiksi jo suuret tulevaisuuden projektisikin.

2. Näet potentiaaliset löydöt joka paikassa. Olet nähnyt tarpeeksi monia tee-se-itseprojekteja ja osaat tuunata vaikka mitä.

3. Ystäväsi kysyvät aiotko "taas" tuunata huoneesi? [kun olet juuri nähnyt inspiroivan kuvan Pinterestissä]

4. Olet luopunut Googlesta hakukoneena.

5. Ajat pysäkkisi ohi bussimatkalla, pahuksen Pinterest!

6. Pinterestistä on tullut "torkkupeittosi". Kun oma elämäsi on hiukan hankalaa, on helppo vaipua muutamaksi tunniksi Pinterestin ihmeelliseen maailmaan. 

7. Kun näet suosikkitaulusi täynnä inspiroivia kuvia. Se tunne! 

8. Olet mestari luomaan tunnelmallisia juhlia. Olet nähnyt useita "juhlatauluja" täynnä inspiraatiota juhlien järjestämiseen. Osaat homman ja olet ylpeä siitä.

9. Heti kun sinulla on hiukan ylimääräistä aikaa, avaat Pinterestin. 

10. Sinulla on tuhansia "pinnejä", mutta et millään muista mihin olit tallentanut sen tietyn kuvan. 


Omalla kohdallani nämä tunteet ovat hiukan hälvenneet, sillä olen käyttänyt Pinterestiä pitkään. Ensimmäinen vuosi oli täynnä juurikin näitä fiiliksiä. Pinterest-tilini löydät TÄÄLTÄ. Tällä hetkellä minulla on 65 taulua, 12 tuhatta pin-lisäystä ja 7,9 tuhatta seuraajaa. Välillä tulee tahtomattomia taukoja Pinterestin käytössä. Palaan tosin aina ihanan inspiksen luokse. Taulujani, jotka saattavat kiinnostaa sinua: MINIMAL INTERIORNATURAL INTERIORBEDS AND PILLOWS ja MINIMAL FASHION. Nyt mukavaa illan jatkoa!

/Tsekkaa muita päivän puuhiani INSTAGRAMMISSANI TÄÄLLÄ! Kävin tänään SÄTEESSÄ! Nyt on mukavia asioita suunnitteilla SISUSTUSIDEAT / VAASA RYHMÄLLE, KLIK!/

2 kommenttia

  1. Kyllä, tykkään kovasti Pinterestistä. Se on loistava keksintö!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä, sieltä löytyy ihan paras inspiraatio <3 Terkkuja Matkatarelle!

      Poista

Iloinen jokaisesta kommentista! Kiitos!

Copyright © LÖYTÖ
Design by Fearne