Nainen on kuin kukka! Mia Höytö Cosmetics | Puhdasta Suomessa valmistettua luonnonkosmetiikkaa

23. helmikuuta 2016

mia höytö kosmetiikkaa

roosa neilikka
selfie kuva
| Yhteistyössä MIA HÖYTÖ COSMETICS |

Kukka! Rakastan kukkia! Kukka nuupahtaa, jos se ei saa vettä. Nainen on kuin kukka! Aika ajoin hänen on saatava virkistystä. Voin väittää, että lähestulkoon jokainen nainen on jossain määrin kiinnostunut hyvinvoinnistaan ja kauneuden hoidosta. Itse suosin puhdasta ja pehmeää kauneutta. Olen onnellisessa asemassa, sillä olen saanut kokeilla MIA HÖYDÖN ihastuttavia tuotteita. Käytössäni tällä hetkellä ovat "IHANA KOSTEUSVOIDE" ja "LEMPEÄ UNI SEERUMI". Pelkästään voiteiden kauniit nimet ja purkit saavat huokaamaan. Mia Höydön tuotteet suunnitellaan ja valmistetaan Suomessa. Raaka-aineet valikoidaan tarkasti maamme luonnosta. Luin Mia Höydön TARINAN ja totean tuotteiden vastaavan tekstiä, puhdasta luonnonkosmetiikkaa kauniissa ja yksinkertaisissa purkeissa. Ne saavat todellakin hymyilemään! Voide on silkkinen ja tekee ihoni pehmeäksi. Lisäpisteitä annan siitä, että "Ihana" voide jättää ihon mattapintaiseksi. Paljon "ylisanoja", mutta syystä. Tuotteet ovat vallanneet Ekojossun sydämen. 

Iloitsen loistavista yhteistöistä, joita saan tehdä kotimaisten yritysten kanssa. Mikään ei ole niin mahtavaa, kun kertoa oman maan loistavista tekijöistä. Rohkaisen sinua ostamaan kotimaista. Olen haastanut itseni! Haluan muuttaa tapojani ja valita kotimaista aina kun vain voin. Toivon valintojeni näkyvän enenevässä määrin myös blogissani. Mukavaa Tiistai-iltaa jokaiselle kukalle!


| She´s a flower |

5 kommenttia

 1. Oi, olen niin hurahtanut Mian tuotteisiin! <3 Olin karsinut kylpyhuoneen kaapista kaikki turhat tuotteet ja ajattelin jo että en tarvitse muuta kuin manteliöljyä ihonhoitoon, mutta sitten törmäsin Mian tuotteisiin, enkä pystynyt vastustamaan... Nyt minulla on kolme tuotetta ja oi, kuinka tykkään! Ovat kyllä yli-ihania! ;) Ja vaikka vähän harmittaa että kaapissa on taas monta purnukkaa, niin hyvältä tuntuu tukea suomalaista naisyritystä ja luonnonkosmetiikkaa! :)
  /Heidih

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä! Enkä ihmettele hurahdustasi ;) Nämä ovat älyttömän ihania <3 Hurahdin itsekin! Terkkuja ja mukavaa tätä päivää <3

   Poista
  2. Kiitos samoin! <3 Ilahduin todella paljon kun huomasin että Vaasan Vanha apteekki myy Mian tuotteita, nyt olen käynyt ostamassa itselleni joululahjan, ystävänpäivälahjan ja naistenpäivälahjan (etukäteen)! :)

   Poista
  3. Mitäh!?! Siis Vanha apteekki....oi mahtavaa!! Kiitos, kiito, kiitos tästä infosta! <3 Sinne siis ostoksille ens kerralla ;)

   Poista
  4. KYLLÄ! :D Ihanaa viikonloppua!

   Poista

Iloinen jokaisesta kommentista! Kiitos!

Copyright © LÖYTÖ
Design by Fearne