Päivän fiiliskuvia, teräsnainen, väsymystä ja tiedotusluontoinen asia

17. helmikuuta 2016

instagram kuvakollaasi

Väsy, väsy ja väsy! Tänään olen nuokkunut sohvalla, ottanut päikkärit ja nuokkunut lisää sohvalla. Minua pidetään armottomana teräsnaisena, mutta kyllä minäkin hyydyn. Mielessäni on monia asioita, jotka vaivaavat. On koulujuttuja, mies lähdössä reissuun, töitä, sotkua ja vaikka mitä. Kaikesta huolimatta on tänään ollut myös hyviä hetkiä. Nautimme piknikkiä lastenhuoneessa ketun ja leijonan kanssa. Kahviakin on tullut juotua enemmän kuin laki sallii.

Kirjoittelin aamupostauksessani kivasta arvonnasta, jonka julkaisisin tänä iltana. Erinäisistä syistä siirrän sen suosiolla huomiselle. Pysy siis hollilla! Jos haluat jo valmiiksi ansaita yhden ylimääräisen arvan liity seuraamaan minua Instagrammissa TÄÄLLÄ, KLIK! Palkinto on superkiva! Jos tykkäät designista ja sulavasta muotoilusta, on arvonta sinulle sopiva! Hyvää yötä ja huomenta!

7 kommenttia

 1. Itse olen ollut kanssa tosi väsynyt, mutta nyt ihan selvästi tuo lisääntynyt valo on kummasti piristänyt. Kerrassaan ihania helmikuisia päiviä ollut tässä jo monta. :)

  Oi kivaa, minä olenkin unohtanut lisäillä sinun tiliä Instagramissa.. Minut löytää nimimerkillä mariehoo_

  VastaaPoista
 2. On hyvä "hyytyä ennemmin kuin myöhemmin...! Tsemppiä ja iso voimahali!
  Minua harmittaa kun blogisi seurailu on jäänyt vähemmälle viime aikoina, kun puhelimella lukeminen onnistuu niin huonosti, sivu ei vaan "muokkaudu" niin että olisi helppo lukea (teksti liian pientä ja kun yritän suurentaa niin kuvat ja teksti hyppii sinne tänne). Tosi harmillista, kun sinun blogia on muuten niin kiva lukea! :)
  /Heidih

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun täytyy katsastaa mitä voisin tehä asialle...tämän kyllä pitäs olla mobiiliystävällinen pohja :/ Mut tsekkaan omalla kännyllä....ja kokeilen olisko jotain tehtävissä ;) terkkuja <3

   Poista
  2. Kiitos! Tai tarkennan ongelmaa: kun suurennan tekstiä niin tekstirivi tulee niin pitkäksi että pitää koko ajan selata oikealle ja vasemmalle kun lukee eteenpäin ja vaihtaa riviä (pidän puhelinta vaaka-asennossa). Välillä tekstiä pompahtaa jonnekin ylös/alas ja pitää etsiä sitä kohtaa missä oli lukemassa. Tuo musta tekstiviiva (JOKO/INSTANT STYLING PINTEREST jne) on myös tiellä. Ei tämä siis muuta kuin mukavuuskysymys ja ehkä ihan myös mielipidekysymys, eli ethän ota siitä stressiä!? :D Kirjoitat niin kivasti ja paljon mukavia juttuja, eli siksi harmittaa että tekstiesi lukeminen on jäänyt vähemmälle (koska en jaksa aina avata konetta lukeakseni)! :)

   Poista
  3. No höh, mulla näkyy ihan normisti Iphonella....tosin mä pystyn lukeen sitä ihan hyvin ilman suurentamista.....eli näkyy koko sivu kerralla ja nyt mulla on luuri poikittain.....Jollain oli tuota samaa vikaa aiemin, mutta säädin asetuksia ja se alkas toimimaan niillä muilla. En siis tiedä mistä tässä tapauksessa on kysymys :( Sori! Mutta yritän pohjaa vaihtaa tässä pikapuolin ja uusi on sitten täysin responsive eli silloin se on optimoitu täysin sille vehkeelle millä lukee :)

   Poista
 3. Miten ja miksi minulla on mennyt blogisi ohi? Noh, nyt asia korjattu ja liitytty lukijaksi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No onneksi löysit nyt <3 Mä olen sua käynyt kurkkailemassa kyllä ;) Tervetuloa!! Mahtava kun olet täällä <3

   Poista

Iloinen jokaisesta kommentista! Kiitos!

Copyright © LÖYTÖ
Design by Fearne